Accommodatie aanmelden

Glamping Portugal Glamping Portugal

Bent u op zoek naar een heerlijke zonvakantie op een Glamping? Portugal is dan de juiste bestemming. Ga naar de gezellige boulevards en de veelzijdige kustlijn in de Algarve voor een fijne strandvakantie. Bezoek de kleurrijke steden van Porto en Lissabon en laat je meevoeren door de authentieke Fado-muziek en de heerlijke port! Of trek eropuit in het ruige binnenland van Noord-Portugal. De luxe ingerichte huurtenten in Portugal staan op je te wachten.

Landen
Deel op social media
Toon filters

Luxe kamperen in Portugal

Altijd al eens naar Portugal gewild? Als je eens lekker luxe wilt kamperen op een Glamping Portugal en van een warm klimaat wilt genieten, dan moet je in Portugal zijn. Bekijk snel ons aanbod van glampings in Portugal. Wie weet slaap je dan volgende week al in een luxe Pipowagen of een comfortabele eco-lodge of safaritent

Genieten van luxe kamperen in Portugal kan in de meest zuidelijke provincie van Portugal, namelijk de Algarve. Hier vind je langs de kust allerlei ruige rotsformaties en schitterende baaitjes met parelwitte stranden. Bezoek eens de historische stad Faro, als je kiest voor Glamping Algarve. 

Ontdek de prachtige natuur en bezienswaardigheden van Portugal

De binnenlanden van de Algarve zijn dunbevolkt en handarbeid is hier nog steeds de voornaamste bron van inkomsten. Leuk dus om eens te bekijken hoe oude ambachten uitgevoerd worden. Door het zachte klimaat groeien er pijnbomen, eucalyptus en lavendel het hele jaar door! In de maanden januari en februari lijkt het door de bloei van de amandelbomen net of de heuvels bedekt worden door een wit laken.

We hebben ook Glamping in 'Oeste', de regio tussen Lissabon & Coimbra. In deze regio kan je fantastisch surfen aan de zilverkust, bijvoorbeeld in Peniche. En wist je dat er tussen Lissabon en Coimbra maar liefst 6 UNESCO werelderfgoed gebouwen/gebieden te bezoeken zijn? Bezoek ze dus allemaal, van kloosters tot groene landschappen. Deze regio heeft een afwijkend klimaat, het wordt maximaal 36 graden en er staat vaak een aangename zeewind voor verkoeling in de warme zomermaanden. Dat wordt genieten dus!

Ga er lekker op uit met de auto of op de fiets om te genieten van al het pracht & praal wat Portugal te bieden heeft.

Luxe kamperen in Portugal begint op Glampings!