Accommodatie aanmelden

Glamping Alentejo Glamping Alentejo

Tussen Lissabon en de Algarve vind je de prachtige Portugese provincie Alentejo. Een vakantiebestemming ideaal voor luxe kamperen in een natuurrijke omgeving, maar ook met de nodige cultuur en met een mooie kustlijn om te genieten van zon, zee en strand. Glamping in Alentejo is een bijzondere bestemming voor jouw volgende glamping vakantie, ontdek hier het aanbod in Alentejo!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping Alentejo

Alentejo is een provincie die misschien snel over het hoofd wordt gezien door de populaire naastliggende provincie Algarve en de hoofdstad Lissabon. Maar Alentejo is net zo bijzonder al dan niet mooier om te ontdekken. Het is een streek waar je eigenlijk niet zomaar voorbij mag reizen. Je vind er prachtige witte dorpjes, bijvoorbeeld Alcoutim, Ferreira do Alentejo, Mértola en Alvito. Ook vind je er prachtige natuur waardoor je mooie hike- en/of wandeltochten kunt maken. Ook speciaal aan Alentejo: hier vindt je veel bijzondere vogels: ideaal voor vogelspotters en/of natuurliefhebbers. 

Daarnaast is Alentejo een wijnstreek, je kunt er dus volop genieten van wijnen en proeverijen. Alentejo heeft veel bekende wijnen en prachtige wijnhuizen: een must voor de wijnliefhebbers om te bezoeken en te proeven. Alentejo is een provincie waar veel te ontdekken valt!

Luxe kamperen in Alentejo

Alentejo is een prachtige omgeving en ideaal voor een glamping vakantie. Doordat de provincie tussen de Algarve en Lissabon ligt, kun je vanaf Alentejo mooie uitstapjes maken. Kies bijvoorbeeld voor een dagje Lissabon of geniet aan een van de mooie stranden. Glamping in Alentejo is een ideale bestemming om dit mooie stukje Portugal te verkennen. Naast alles wat er te ontdekken valt, heeft Alentejo een lange kustlijn waar je van de zee en het strand kunt genieten of waar je kun zeilen, surfen of andere watersporten kunt beoefenen. Ontdek luxe kamperen in Alentejo.