Accommodatie aanmelden

Glamping met hond

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met hond

Als je op vakantie gaat blijft het steeds weer de vraag waar de hond naartoe moet; familie, vrienden, of een pension? Dit jaar kan het anders! Je neemt de hond mee naar een glamping waar honden zijn toegestaan. Veel campingbezitters weten dat de hond deel uitmaakt van het gezin en zijn daarom huisdiervriendelijk. Je kan nu dus ook luxe kamperen, met huisdier, in een rustieke safaritent of gezellige lodgetent.

Zo’n tent is je huis ver weg van thuis, waar je voorzien bent van alle gemakken zoals aparte slaapkamers, een badkamer, keuken en woongedeelte. De hond mag natuurlijk binnen verblijven, en zal ook zeker genieten van het lekkere weer buiten. Verder is veelal de omgeving van de glamping geschikt voor hond met natuurgebieden, bossen en wandelpaden. Ook de plassen, meren en het strand zijn favoriet voor veel hondenbezitters, let dan wel op het bordje ‘honden toegestaan’.

 

Huisdiervriendelijke glamping accommodaties

Een tent huren en in kamperen is op zich al een fantastische beleving. De aanwezigheid van je beste maatje maakt het avontuur natuurlijk nog completer. ‘Glamorous kamperen’ op een glamping met een hond zorgt zeker voor dubbel zoveel plezier. Of het nou een kleinschalig of groots opgezette camping is, met tal van voorzieningen of meer ‘back-to-basic’ middenin de natuur, je hebt volledig de keuze over hoe en waar je deze vakantie met de hond door gaat brengen.

Afhankelijk van het type glamping voor honden zijn er ook nog speciale faciliteiten voor de viervoeters zoals omheinde speelvelden en losloopgebieden. Glampings die honden toelaten kunnen wel verschillende regels hebben, houd hier dus wel rekening mee. Maar dit jaar hoeft je geliefd huisdier niet naar vreemden of een opvang. En zeg nou zelf, vakantie vieren op een glamping, met hond, is toch nog vele malen leuker?