Accommodatie aanmelden

Glamping bij een bos

Heerlijk slapen tussen de bomen doe je op een glamping bij een bos. Kampeer in de natuur en verblijf in luxe en comfortabele accommodaties.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping bij een bos

Slapen tussen de eiken, berken en kastanjebomen, luisterend naar het geluid van allerlei vogels, een wild hert of fazant spotten, en wilde bramen plukken – kamperen in de natuur is echt puur genieten. Voor diegenen die niet van lekkende tenten en leeglopende luchtmatrassen houden is er iets leuks: glamperen! ‘Glamorous kamperen’ is nèt even anders; overnachten in luxe tent, op een glamping, in een eigen slaapkamer op bijvoorbeeld een boxspringbed. Het is echt mogelijk!

Op de glamping in de natuur verblijf je bijvoorbeeld in een stoere en ruime safaritent of lodgetent. Afhankelijk van het type zijn er aparte slaapkamers met comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet, een compacte keuken met alle benodigdheden en een woongedeelte met eettafel. Buiten geniet je vanaf je eigen terras met meubilair van het prachtige natuurgebied om je heen. De ligging van de tent is bijzonder: in een bosrijk natuurpark of nationaal park. 

Luxe kamperen in een bosrijke omgeving

Kom heerlijk tot rust en verbind je weer even met de natuur op een camping in de bossen of natuurgebied. Wat denk je bijvoorbeeld van kamperen nabij de prachtige Oostvaardersplassen, of de mooie Veluwe? Misschien liever glamperen in de Achterhoek of de Maasvallei? Nederland heeft tal van bijzondere natuurmonumenten en beschermde bosgebieden die het ontdekken waard zijn. En in Europa zelf is de keuze ook reuze, bijvoorbeeld het Zwarte Woud in Duitsland!

Natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en andere actievelingen beleven een heerlijke vakantie op een natuurcamping. Behalve rust en ontspanning lopen er namelijk talloze fiets- en wandelroutes vanaf de glamping. Met een glamping bij een bos sta je zelfs binnen enkele minuten te midden van de natuur. Zo’n unieke locatie, en luxe glamping accommodatie, maakt dat je het ultieme buitenleven ervaart. Wat is nou mooier dan luxe kamperen, en toch met één been buiten je tent in een bos te staan?