Accommodatie aanmelden

Kleinschalige glamping vakanties

Vind jij veel privacy en rust belangrijk op vakantie? Dan is een kleinschalige glamping vakantie echt iets voor jou! Hier ontspan je in een van de bijzondere, luxe en unieke verblijven in de natuur en kom je volledig tot rust. Kleinschalig overnachten kan in heel Europa, denk maar aan Spanje, Frankrijk, Nederland en zelfs Zweden!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kleinschalige glamping vakanties

Een kleinschalige glamping vakantie, wat is dat eigenlijk? Dit is de perfecte plek om volledig tot rust te komen, te ontspannen en te genieten van de natuur. Dit kan met z’n tweeën, het hele gezin of een grotere groep. Op een kleinschalige glamping vindt je unieke accommodaties, dit zijn er niet veel waardoor je veel rust & privacy krijgt. Vaak bevinden deze kleinschalige accommodaties zich in de natuur wat het ultieme ontspanningsgevoel nog meer versterkt. Door het bijzondere en unieke verblijf en alle rust en privacy ervaar je een echt vakantiegevoel met alle luxe en comfort zoals thuis.

Kleinschalig overnachten in Europa

Kleinschalig overnachten in Europa doe je op verschillende plekken in een unieke kleinschalige glamping accommodatie. Zo slaap je in Normandië, Frankrijk in een safaritent waar je ruim 10.000m2 eigen grond hebt. Je geniet dus optimaal van de vrij rondlopende dieren, de gezelligheid samen en alle rust rondom. Of verblijf in Tarragonna, Spanje op de kleinschalige camping La Masia en geniet van alle rust maar ook het strand en dingen om te ondernemen dichtbij! 

Wil je echt helemaal back to basic met een vleugje luxe? Dan is kleinschalig overnachten in de tipi’s van Eco glamping Höga Kusten in het mooie Undrom, Zweden zeker een aanrader. Hier hebben de tipi’s allemaal een bijzondere locatie met groene omgeving en door deze verschillende liggingen hebben alle tipi’s erg veel privacy. Zo kun je optimaal genieten van de geweldige natuur en rust.

Ook in Nederland kun je kleinschalig overnachten, bij Minicamping de Bokkesprong verblijf je in een tipi en slaap je als echte indianen. De tipi’s staan samen in het ‘tipi-dorp’ waardoor je het ultieme kleinschalige gezellig vakantiegevoel ervaart. Met leuke activiteiten, een gezellig kampvuur maar ook genoeg ruimte en privacy kom je hier zeker tot rust!