Accommodatie aanmelden

Glamping met tieners

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met tieners

Tieners van tegenwoordig baden graag in luxe, en zij zullen dolgraag mee op vakantie gaan wanneer er een verblijf op een glamping op het programma staat. Glamperen, ‘glamorous kamperen’, is luxe kamperen in de buitenlucht met alle comfort die je thuis gewend bent. 

Het hele gezin verblijft namelijk in een ruime safaritent of lodgetent, met aparte slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een compacte maar complete keuken met koelkast en alle benodigdheden, en een woon- en eetgedeelte om even te ontspannen. Buiten is er dan vaak ook nog een privéterras om van de mooie zomeravonden en van nog een hapje en drankje te genieten. Zo beleeft iedereen een ontspannen vakantie op een glamping met tieners.

Luxe kamperen met oudere jeugd

Een tienercamping met allerlei faciliteiten en activiteiten voor de pubers garandeert een geslaagde vakantie. Leuke jongens en meiden ontmoeten bij het zwembad, bij de bar of in de discotheek. Allerlei nieuwe sporten uitproberen, goede WiFi faciliteiten, pingpong of snooker spelen, of gezellig naar het strandfeest. Een glamping voor de jeugd biedt talloze mogelijkheden om snel vrienden te maken en plezier te beleven. Als ouder heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar.

Je vervelen met alle mogelijkheden op een glamping voor tieners is vrijwel onmogelijk. De herinneringen aan die camping met discotheek, of die camping met zwembad (of waterpark) zullen ze zich nog lang heugen. Een luxe camping voor oudere jeugd met zoveel faciliteiten en een uniek verblijf in een luxe tent zal voor veel mooie vakantieverhalen zorgen die nog jarenlang worden verteld. Zowel jongeren als volwassenen zullen genieten op een glamping met en voor tieners.