Accommodatie aanmelden

Glamping voor 50+

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping voor 50 plussers

Vijftig plussers en senioren die graag luxe kamperen hebben tal van opties in binnen en buitenland. Een ‘glamorous camping’, een ‘glamping’, voor 50 plussers is de ideale vakantieplek voor diegenen die wel graag een echte kampeervakantie beleven maar toch het comfort van thuis ervaren. Op een luxe camping voor ouderen wordt er namelijk extra rekening gehouden met de wensen en behoeften van deze mensen waardoor ook senioren kunnen genieten van een verblijf in de natuur. 

Op een glamping kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld in een luxe safaritent of lodgetent te verblijven. Zo’n ruime tent heeft veelal twee aparte slaapkamers met comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet, een keuken met kookpitten en alle andere benodigdheden om lekker te koken, en een woon- en eetgedeelte. Buiten is er ook vaak een privéterras om van de prachtige omgeving te genieten.

Rustige campings voor ouderen / senioren

Een luxe seniorencamping biedt allerlei voordelen voor 50 plussers. De zogenaamde ‘charmecampings’, waar rust, natuur en ontspannen hoog in het vaandel staan, zijn over het algemeen kleinschalig en liggen middenin de natuur waar veel fiets- en wandelmogelijkheden zijn. Op zo’n ouderen camping worden ook vaak excursies en tochten georganiseerd, is er ook aan mindervaliden gedacht met verharde en vlakke wegen, en kan men sporten of ontspannen in de recreatieruimte en genieten van bijvoorbeeld muziekavonden.

Daarnaast kun je op een glamping voor 50+ vaak ook terecht in een goed restaurant met uitgebreide kaart. Met andere woorden, op de glamping voor senioren is goed nagedacht over de wensen van ouderen. Het doel is uiteraard om hen een fijne tijd te laten beleven op de camping in de buitenlucht, waar men volledig tot rust kan komen en leuke activiteiten kan ondernemen op of rondom de camping.