Accommodatie aanmelden

Glamping met zwembad

Geniet van een glamping met zwembad en kom gelijk in de vakantiestemming. Er zijn verschillende luxe kampeeraccommodaties die beschikken over een zwembad of zwemparadijs.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met zwembad 

Wil je graag met kinderen luxe kamperen, of ben je zelf wellicht een waterrat of zonaanbidder, dan is een glamping met zwembad wel een must. Een glamping, ‘glamorous camping’, is een camping waar je in luxe of unieke accommodaties kunt overnachten. Denk dan bijvoorbeeld aan een safaritent of lodgetent, een tipi of echte boomhut, of misschien wel een luxe caravan in zowel Nederland als Europa. En een zwembad op de glamping maakt het plezier dan wel heel compleet.

Aangezien de meeste glampings met zwembaden kindvriendelijk zijn vind je hier, naast een of enkele diepere zwembaden, ook vaak een speciaal peuterbad. Verblijf je op een grootschalige glamping met meer voorzieningen dan zullen de kids zich uitstekend vermaken met de glijbanen, waterspelletjes, watervallen en nog veel meer. Mag het nog wat groter? De kinderen zullen de tijd van hun leven hebben op een glamping met subtropisch zwemparadijs!

Luxe kamperen op een glamping met zwembad

Een zwembad is ideaal als je in een zonnige bestemming gaat kamperen. Behalve dat je geen omkijken hebt naar de kinderen kun je zelf natuurlijk ook lekker verkoeling zoeken in, of juist heerlijk zonnen op een ligbed naast het zwembad. Een camping met buitenzwembad is dan zeker gewenst. Kan het weer wisselvallig zijn? Kijk dan ook naar een camping met binnenzwembad of een overdekt zwembad.

Misschien is een bubbelbad juist wel echt jouw ‘must’, en ook die is op veel glampings aanwezig. Soms zelfs met een complete spa of wellnesscentrum om je te laten verwennen. Het staat hoe dan ook vast dat een glamping met zwembad voor zowel plezier als ontspanning zorgt voor jong en oud. Wanneer je dan rozig bent van de zon en het water zul je heerlijk slapen in je luxe accommodatie van de glamping.