Accommodatie aanmelden

Glamping voor mindervaliden

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping geschikt voor mindervaliden

Zoek je een glamping geschikt voor mindervaliden? Ook mindervaliden kunnen genieten van een luxe vakantie op een mooie glamping met rolstoel voorzieningen, in binnen- en buitenland! Om mindervaliden een fantastische vakantie te laten beleven is bijvoorbeeld een safaritent of lodgetent aangepast zodat deze makkelijk toegankelijk is voor rolstoelen en andere hulpmiddelen. Het gezin of de familie kan zo ook genieten van al het comfort van een luxe tent op een gezellige glamping.

Zo zijn er bijvoorbeeld aparte slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een complete keuken en een woongedeelte. Afhankelijk van het type accommodatie is er ook een buitenterras met meubilair om van het prachtige weer te genieten. Kamperen in een luxe tent is een ervaring die je niet snel meer zal vergeten. In de omgeving van de glamping is ook veel te zien en te doen, via verharde wegen of met de auto kun je er makkelijk op uit trekken.

Glamping accommodaties met extra voorzieningen

Luxe kamperen voor mindervaliden is nu ook zeker mogelijk. Verschillende glampings zijn rolstoelvriendelijk en hebben aangepaste voorzieningen. Denk dan bijvoorbeeld aan verharde paden op de camping, drempelloze accommodaties, een beugel bij het toilet en in de douche, en een zwenkkraan bij de verlaagde wastafel. Op een glamping geschikt voor mindervaliden kan je genieten van het comfort van thuis, en ervaar je toch dat echte campinggevoel. Zo heeft iedereen een aangenaam verblijf.

Binnen in de tent heb je een mini-appartement tot je beschikking, terwijl je met één stap buiten meteen in de natuur staat. Dat is pas glamperen! Kies voor een kleinschalig, ‘back-to-basic’, glamping in de natuur of groots opgezette camping met tal van extra voorzieningen zoals zwembaden, sport- en spelfaciliteiten, restaurants en animatieprogramma’s voor de kinderen. Genoeg redenen om dit jaar een safaritent op een prachtig en complete glamping te huren.