Accommodatie aanmelden

Pop-up Campings

Ontdek pop-up campings! Nu we niet naar het buitenland kunnen, ontstaan er in Nederland (en in België) vele pop-up glampings waar je kunt genieten van een extra bijzondere overnachting. Er zijn super veel leuke alternatieven ontstaan voor een vakantie over de grens. Overnachten in unieke accommodaties midden in de natuur, bijzondere activiteiten en faciliteiten en slapen in een luxe tent tussen de duinen: er zijn genoeg pop-up campings voor jouw volgende glamping vakantie in eigen land!

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Pop-up campings & Pop-up glampings

We zien het steeds meer verschijnen en op poppen: pop-up glampings! Sinds corona zijn er meer en meer prachtige pop-up camping concepten ontstaan. En er komen steeds meer pop-up glampings bij. In de zomer 2020 zaten de eerste pop-up campings in Nederland al aardig vol en dit zal de komende tijd zeker gaan groeien. 

Kies je voor een toffe pop-up glamping? Dan ga je voor een bijzondere beleving en een prachtige unieke locatie. Deze vind je op de mooiste plekjes in bijvoorbeeld Nederland en België. Ook hebben deze pop-up campings extra leuke faciliteiten. Eten haal je bijvoorbeeld af bij foodtrucks, je kunt genieten van wellness faciliteiten of ontdek de bijzondere activiteiten programma’s. Verblijven op een pop-up glampings is niet zomaar een overnachting, maar een hele beleving en ervaring!

Bijzonder overnachten op unieke locaties in eigen land

Glamping in Nederland & België is sinds corona steeds populairder omdat veel glamping accommodaties eigen sanitair en een eigen keuken hebben. Hier spelen pop-up glampings goed op in! De verschillende pop-up glampings die we nu op zien komen zijn niet zomaar campings of vakantiebestemmingen. Deze unieke glampings en locaties zijn een hele beleving op bijzondere locaties. En vaak met net dat beetje extra, zoals een festivalsfeer, unieke accommodaties in groene parken of bijvoorbeeld knusse mini-boomhutten met een prachtig uitzicht. 

Op verschillende plekken in Nederland ontdek je deze bijzondere pop-up campings en pop-up glampings. Wat dacht je van logeren in een yurt midden in de Drentse natuur? Of slaap jij binnenkort in een luxe tipi tent tussen de duinen en vlakbij zee? Er zijn genoeg glamping concepten die je kunt ontdekken. Zowel in Nederland als in België.

Ontdek pop-up campings & pop-up glampings bij Glampings!

Veelgestelde vragen over Pop-up Campings

Zijn er campings met Glamping waar honden zijn toegestaan op pop-up campings?

Het verschilt per camping of honden zijn toegestaan, maar er zijn in Nederland genoeg campings te vinden waar je jouw hond mag meenemen. Bekijk deze campings met glamping hier.

Zijn er campings met een binnen- of buitenzwembad op pop-up campings?

Enkele pop-up campings hebben een zwembad. Op zoek naar een camping met zwembad in Nederland? In heel Nederland vind je veel verschillende campings met een zwembad.

Zijn er pop-up campings met Glamping die geschikt zijn voor kinderen?

Ga voor een luxe kampeervakantie samen met de kinderen! Door heel Nederland vind je gezellige pop-up campings met genoeg faciliteiten voor de kinderen. Zo kunnen ze spelen in de speeltuin of meedoen met de animatie of met bijzondere activiteitenprogramma's.

Zijn er ook kleinschalige pop-up campings of vakantieparken in Nederland?

Pop-up campings in Nederland zijn bijna altijd bijzondere en kleinschalige locaties! Ontdek ook onze leuke kleinschalige adresjes waar je helemaal tot rust kunt komen. Wat dacht je van een safaritent midden in de natuur?