Accommodatie aanmelden

Bijzondere vakantie Nederland

Een mooie en unieke vakantie hoeft zeker niet altijd ver weg te zijn. Met alles wat Nederland te bieden heeft, is het hier namelijk heerlijk vertoeven. Door het glooiende landschap is het prachtig om door de duinen, de steden of de bossen te fietsen. Dit in combinatie met een luxueuze en bijzondere glamping maakt de vakantie helemaal compleet. Eerder behoefte aan een safari of glampingtent, dan is ook hier het aanbod groot genoeg. Een echte bijzondere vakantie beleef je dan ook in ons eigen Nederland.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een luxe kampeervakantie in Nederland

Een luxe kampeervakantie is in Nederland nooit ver weg. Zowel aan de kust als in het binnenland heeft Nederland in de zomer een aangename temperatuur. Perfect wanneer je, wandelend of per fiets, wilt genieten van de prachtige natuurgebieden die Nederland rijk. Of een middagje aan de kust of aan het water wilt doorbrengen. Nederland heeft echter zo veel meer te bieden dan een prachtige natuur. Zo vindt je hier prachtige grote steden en pittoreske dorpjes, vol van cultuur, historie en shop mogelijkheden. Of bezoek één van de vele festivals, dierentuinen of pretparken!

Wil je cultuur snuiven, dan heb je ook volop mogelijkheden. Naast de historische trekpleisters in grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Maastricht, vindt je in het noorden van het land de hunebedden, of kun je een bezoek brengen aan het bijzondere Giethoorn, of een bezoek brengen aan de originele visafslag in Volendam, het kan in Nederland allemaal. Door de relatief korte afstand is alles ook zeer goed te bereizen, hetgeen Nederland een aangenaam vakantieland maakt.

Originele glamping vakanties in Nederland

Niet kunnen kiezen tussen een relaxvakantie of een sportieve vakantie? Combineer beide en kies voor een bijzondere vakantie in Nederland. Bezoek ondertussen ook nog één van de Waddeneilanden, waar zelfs wadlopen of -fietsen tot de mogelijkheden behoort.

Doordat de culturele hoogtepunten, sportieve activiteiten en rustige stranddagen gemakkelijk te combineren zijn met diverse unieke glampings, is Nederland een ideaal vakantieland. Samen met de aangename temperaturen hoef je dus helemaal niet ver weg voor een heerlijke vakantie.