Accommodatie aanmelden

FarmCamps BoeBaDoe

Beringe, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Golfbaan (binnen 5km)
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 64,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Het is bij FarmCamps BoeBaDoe in Beringe een echte beestenboel! Kom ook glamorous kamperen in Limburg en ervaar het echte boerderijleven met het hele gezin.

De accommodatie
Deze melkveehouderij heeft naast vele koeien en kalfjes ook lieve pony’s, honden, ezels, biggen en varkentjes, talloze poezen, konijnen en kippen. Een echte boerderij dus. En het leuke is, je kunt hier kamperen bij de boer in een luxe tent groot genoeg voor een gezin. BoeBaDoe is ook een doe-boerderij, dus de kinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te helpen met de verzorging van de dieren.

De faciliteiten
Glamperen op de boerderij kan in verschillende luxe tenten. Kies bijvoorbeeld voor een 4 of 6-persoons safaritent met toilet. De douche bevindt zich in het sanitairgebouw. Of wat denk je van een 6-persoons lodgetent met eigen luxe badkamer en bedstee met speelhut erboven. Wellicht slaap je liever in de 4-persoons ranchtent met toilet en een badtrailer ernaast. Alle tenten hebben natuurlijk comfortabele bedden, een compacte keuken met inventaris en een gezellige woonkamer. Met de Jumbo-Spellenkist beleeft het gezin vele gezellige avonden. Buiten is er ook nog een picknicktafel, buitenhaard en barbecue. Bij mooi weer is dat helemaal genieten.

De omgeving
Kinderen en families hebben de tijd van hun leven op deze glamping in Limburg. Ze ontdekken het echte boerenleven maar kunnen ook vrijelijk spelen. Misschien durven de kleintjes wel op ponyles, of leven ze zich uit in de speelweide. Er zijn ook skelters, een maïsdoolhof, en je mag gratis groenten nemen uit de moestuin. Je kunt hier ook hutten bouwen of het nabij gelegen Nationaal Park De Groote Peel verkennen. Ook leuk is de ligging van deze glamping in Nederland; vele uitvalswegen naar gezellige steden zoals Venlo en Roermond, en ook Attractiepark Toverland in Sevenum ligt dichtbij. Je kan dus makkelijk even een uitstapje maken.

Extra voorzieningen
Geen zin om zelf te koken? Geniet dan aan de tent van een kakelvers boeren ontbijtje of een Boeren BBQ pakket. Op deze glamping locatie worden ook paardrijlessen gegeven.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio