Accommodatie aanmelden

Huurtenten

Ga deze vakantie voor gemak en comfort en verblijf in een van de luxe huurtenten in Europa. Glamping, ‘glamorous camping’, in een compleet ingerichte en ruime tent maakt de vakantie extra bijzonder en vooral heel aangenaam.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Huurtenten

Wil je kamperen op een leuke camping maar heb je geen eigen uitrusting? Je hoeft geen tent te kopen, je kunt namelijk ook een kant-en-klare tent huren. Zulke huurtenten staan klaar bij aankomst en zijn van de meeste, dan wel alle gemakken voorzien. Denk dan aan bedden, een kitchenette, meubilair en elektriciteit. De mate van luxe hangt af van het type tent dat je kiest, een bungalowtent kan vrij basic zijn, de  afaritenten of lodges zijn vaak bijzonder luxe. Dan spreken we over ‘glamping’, ‘glamorous camping’.

Huurtenten in Europa zijn er in alle soorten en maten en voor elk budget. Een huurtent is in de meeste gevallen een vrij ruime tent met één of meerdere slaapruimtes. Je ervaart een goede nachtrust op een fijn bed terwijl de kinderen in bijvoorbeeld een stapelbed of bedstee slapen. In het leefgedeelte vind je vaak een goed uitgeruste kitchenette, meubilair en opbergruimte voor je spulletjes, en buiten bevindt zich meestal nog een terras. In luxe huurtenten is zelfs een badkamer aanwezig met een douche en een toilet.

Huur een luxe ingerichte tent tijdens je vakantie

Huur een luxe ingerichte tent tijdens je vakantie en trakteer jezelf, je partner en de kinderen op een compleet onbezorgde tijd. Je hoeft niets anders mee te nemen dan je koffer en je goede humeur, de rest is al aanwezig in de huurtent of kun je erbij boeken, zoals lakens en handdoeken. Eenmaal aangekomen op de locatie kun je dus meteen van je vakantie genieten.

Glamperen, luxe kamperen, is hartstikke populair in Nederland en Europa. In veruit de meeste vakantielanden kun je huurtenten boeken voor een heel comfortabel verblijf. Zo’n huurtent biedt plek aan 2, 4 of 6 personen, en er zijn ook groepsaccommodaties beschikbaar voor grote families en groepen vrienden. Huur je een huurtent op een charmecamping, een gezellige familiecamping of vakantiepark? Het aanbod huurtenten in Nederland en Europa is reuze.

Vier vakantie in een huurtent in Nederland of Europa en geniet van een heerlijk verblijf!