Accommodatie aanmelden

Safaritenten

Luxe overnachten, maar wel met de unieke beleving van kamperen? Kies voor een safaritent! Slaap in een comfortabel bed, met je eigen sanitair en compleet uitgeruste keuken. En dat terwijl je het geluid van de ritselende bladeren en vogeltjes goed kunt horen! Geniet van ons ruime aanbod van luxe safaritenten.

Populaire regio's met Safaritenten

Toon filters

Safaritenten

Vind je overnachten in een tent hartstikke leuk, maar vind je het toch iets te primitief? Of houd je van luxe, maar wil je wel de echte beleving van kamperen? Boek dan eens een overnachting in een safaritent. In elke safaritent vind je een comfortabel bed en de meeste safaritenten zijn tevens uitgerust met een eigen keuken, meubilair en soms zelfs privé sanitair. Dit scheelt dus een hoop bij het inpakken van je kampeerspullen en zo hoef je niet naar het dichtstbijzijnde sanitairgebouw!

Het leuke van overnachten in een safaritent is dat je ’s nachts de geluiden kunt horen van dieren,  zoals vogels, kikkers en krekels. Dit zorgt voor de unieke beleving van kamperen, zonder dat je in hoeft te leveren op luxe. Word wakker met een verse kop koffie, relax op de ruime veranda met soms een heuse barbecue en sluit de dag af met een frisse douche in het eigen privé sanitair. Geen gedoe met haringen of een nat tentdoek, maar juist een volledig ingerichte tent die voorzien is van alle moderne gemakken die je je kunt wensen. Kamperen in stijl met gemak en comfort, dat is ‘glamorous kamperen’ oftewel ‘glamperen’. Ook als je op vakantie wilt met de kids, vind je in een safaritent alle ruime waarin iedereen zich goed kan settelen.  

Luxe kamperen in een safaritent

Ons assortiment varieert van drijvende safaritenten tot lodgetenten op een open vlakte tussen de koeien! Overnacht bijvoorbeeld op een boerderijglamping in Nederland waar de kinderen niet zijn weg te slaan bij alle dieren. Of ga op pad naar een romantische camping in het zonnige Italië met de nodige wellnessfaciliteiten. Bij Glampings kun je uit een ruim aanbod de meest geschikte safaritent huren én vindt je vaak luxe faciliteiten op het park.

Selecteer een bestemming op de kaart of laat je inspireren door de sfeerimpressies. Wij bieden safaritenten op verschillende locaties zoals Safaritenten Italië, Safaritenten Kroatië of blijf dichtbij in één van de Safaritenten Nederland. In ons eigen land zijn ook genoeg bijzondere plekken om toch dat vakantiegevoel te krijgen. Ga voor een ruime familiecamping of kies een kleinschalige camping. Waar je ook heen wilt binnen Europa; overnachten in een safaritent is op vele bestemmingen mogelijk.

Luxe kamperen in een safaritent begint bij Glampings!