Accommodatie aanmelden

Natuurhuisjes

Wil je je terugtrekken in de natuur? Of even onthaasten van de dagelijkse sleur? Ga dan voor een Natuurhuisje. Ontdek bij glampings de verschillende natuurhuisjes in Europa, natuurlijk gelegen midden in de natuur! Even een week of weekendje weg de natuur in, tussen alle flora en fauna, dichter bij de natuur kom je niet. Glamping in een natuurhuisje zorgt voor een prachtige en groene vakantie!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Natuurhuisjes

Wil je even weg van de hectiek van alledag? Een midweek, een weekendje of een lange vakantie doorbrengen in de natuur? Dan is een natuurhuisje huren écht wat voor jou. Geen buren, geen kinderen (dan die van jezelf), geen overlast.. De enigen die jou en je eventuele reisgenoten bezoeken zijn wilde bosdiertjes. Dichter bij de natuur kom je niet.

Van kleine cottage tot riante villa, er zijn natuurhuisjes in alle soorten en maten. Wat het huisje zo bijzonder maakt, is dat het – jawel – midden in de natuur staat. Dankzij die unieke ligging geniet je niet alleen van veel privacy maar ook van rust, ontspanning en vrijwel geen ander geluid dan dat van de omringende natuur. Het geluid van zingende vogels is je wekker en het tjirpen van krekels luidt de avond in.

Je hoeft uiteraard niet in te leveren op luxe en comfort als je in een natuurhuisje blijft slapen. De meeste natuurhuisjes, in Nederland en ver daarbuiten, zijn namelijk van alle gemakken voorzien. En het maakt niet uit wat je budget is, een natuurhuisje huren hoeft niet duur te zijn. Aan jou de keuze om het zo luxe of zo back-to-basic te maken als je zelf wilt. Op Glampings vind je ze allemaal. 

Luxe natuurhuisjes in Europa

In deze drukke tijden zoekt men graag naar manieren om te ontstressen en te onthaasten. De opkomst van luxe natuurhuisjes in Europa is dan ook een zeer welkome ontwikkeling. Zo’n unieke vakantie waarbij je je voor even één voelt met de natuur, terugkomt bij jezelf en gedachten kunt ordenen is een geweldige belevenis.

Kamperen in de bossen, op open velden, in de bergen. Een natuurhuisje huren is niet alleen erg leuk in de zomer, maar ook zeker in de winter wanneer je wakker wordt in een waar winterlandschap. Slapen in een natuurhuisje met je geliefde is dan ook superromantisch.

Aangezien er veel kindvriendelijke natuurhuisjes te huur zijn, is het ook ontzettend leuk om met de kleintjes in zo’n huisje vakantie te vieren. De natuurrijke omgeving is werkelijk één groot speelparadijs! Kiezen jullie voor een avontuurlijke boomhut, een knusse cottage, een schattig vissershutje, of misschien toch een wat luxer huisje op het water of een grote safaritent? Misschien vind je wel jouw perfecte natuurhuisje op een leuke glamping? Wat het ook wordt, een bijzondere ervaring is het sowieso.