Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje Veluwe

Wie wil er nou niet wakker worden midden in de natuur? Met een natuurhuisje op de Veluwe wordt deze droom werkelijkheid. In Nationaal Park de Hoge Veluwe kom je helemaal tot rust, maar is er tevens genoeg te beleven. Zo kun je prachtig door het natuurgebied wandelen of kun je terug in de tijd gaan bij het Nederlands Openlucht Museum. Wil je lekker met de kinderen een dagje weg, dan zijn Burgers Zoo of Walibi Holland zeker aan te raden. Met een prachtige lodge in dit mooie natuurgebied beleef je een vakantie om niet snel te vergeten.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van Veluwe

Een prachtig vakantiehuis op de Veluwe zorgt ervoor dat jij je alleen hoeft te focussen op ontspanning, rust en de tijd met je familie. Door de grote diversiteit aan accommodaties die deze provincie rijk is zijn alle vakantie mogelijkheden voorhanden. Of je nu een back to basic vakantie wenst of juist wilt baden in luxe, de natuurhuisjes op de Veluwe bieden het allemaal. De verschillende, compleet uitgeruste, glampings met unieke onderkomens bezorgen je ongetwijfeld een heerlijke vakantie.

Aangezien het natuurgebied binnen enkele minuten te bereiken is, kun je hier uiteraard ook prachtig wandelen, fietsen of picknicken. Voor de actievelingen is het natuurlijk ook mogelijk om een bosloop te doen of lekker te gaan mountainbiken. Dit maakt de Veluwe voor elk type vakantieganger erg geschikt.

Huur een huisje midden in de natuur van Veluwe

Met de mooie lodges in het natuurgebied beleef jij een vakantie om niet snel te vergeten. Of je nu lekker met de familie, met z’n tweetjes of met je vrienden gaat, op de Veluwe is genoeg te beleven. Doordat het tevens zo centraal in Nederland ligt, zijn er genoeg mooie en gezellige steden die om de hoek liggen. Dit zorgt ervoor dat een dagje winkelen, lekker op het terras zitten of door de mooie ouderwetse straten struinen ook tot de mogelijkheden behoort. En met de kinderen bezoekje uiteraard 1 van de dierentuinen of pretparken in de omgeving. Kortom, met een vakantie op de Veluwe zul je je beslist niet vervelen!