Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje Gelderland

Op zoek naar een kindvriendelijke vakantie waarbij de prachtige natuur centraal staat? Dan moet je uiteraard in het mooie Gelderland zijn! Met een natuurhuisje in Gelderland is je vakantie dan ook helemaal compleet. Met het nationaal park de Hoge Veluwe om de hoek, zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om heerlijk te fietsen of wandelen. En je kinderen? Daarmee kun je naar een van de vele dierentuinen die er beschikbaar zijn. Ga bijvoorbeeld dolfijnen spotten in het dolfinarium, aapjes kijken bij Apenheul of een variatie aan dieren bekijken bij Burgers Zoo.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van Gelderland

Na een vakantie in een glamping in Gelderland kom je weer helemaal uitgerust en ontspannen thuis. De prachtige natuur die er te vinden is, zorgt ervoor dat je je hoofd even helemaal leeg kunt maken en je nergens druk over hoeft te maken. En wat is dan lekkerder dan verblijven in een prachtig huisje in de Gelderse natuur. Uiteraard zijn alle lodges en natuurhuisjes in Gelderland compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Hierdoor kun je zorgeloos lekker gaan fietsen, wandelen of picknicken.

Ben je toe aan iets meer spanning, dan kun je altijd nog mountainbiken in natuurpark de Hoge Veluwe. Door de vele kilometers aan mountainbikepaden kun je hier als fervent fietser je ei kwijt. Of ga terug in de tijd met een bezoekje aan het Openlucht Museum. Hier vind je oude en traditionele gebouwen uit heel Nederland!

Huur een huisje midden in de natuur van Gelderland

Een natuurhuisje in Gelderland geeft je dus alle mogelijkheden. In Otterlo kun je zelfs een boomhut huren, waarbij je binnen enkele minuten midden in de natuur staat! In Hoenderloo kun je zelfs in een boomstam overnachten, ook dicht bij de Veluwe natuurlijk. Ben je dus nog op zoek naar een ontspannen vakantie in een prachtige lodge die van alle gemakken voorzien is? Dan moet je in Gelderland zijn!