Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje Groningen

Een natuurhuisje in Groningen zorgt dat jij je helemaal kunt ontspannen. Door het lage inwonersaantal en de grote oppervlakte is de provincie zeer geschikt om helemaal tot rust te komen. De vele natuurgebieden en plassen die het gebied rijk is, geven je tevens genoeg mogelijkheden om de prachtige natuur te verkennen. Zo is de Drentsche Aa op de grens tussen Groningen en Drenthe zeker aan te raden om eens lekker doorheen te fietsen. Een natuurhuisje in Groningen is hier ideaal voor! Ook in de stad Groningen is genoeg te doen, zoals de Martinitoren die stamt uit het jaartal 1220.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters
  • Geen resultaten gevonden. Maak de zoekcriteria minder specifiek om resultaten te vinden.

Kies voor een glamping in de natuur van Groningen

Lekker met de familie op een glamping in Groningen is gegarandeerd een succes. De vele mogelijkheden die de provincie biedt, zorgt dat er voor iedereen genoeg te doen is. In de winter heb je op het Paterswoldsemeer zelfs de mogelijkheid om te schaatsen als het ijs dik genoeg is. In de zomer kun je hier ook heerlijk wandelen of lekker fietsen. Ook de Drentsche Aa is hier trouwens zeer geschikt voor.

Als echt unieke ervaring kun je vanuit Groningen er tevens voor kiezen om te gaan wadlopen of -fietsen in het noorden van Friesland. Zelfs een bezoekje aan de kerstmarkten in Duitsland in de winter is niet uitgesloten als je kiest voor een luxe lodge in Groningen.

Huur een huisje midden in de natuur van Groningen

Een compleet ingericht natuurhuisje in Groningen zorgt dat jij helemaal tot rust kunt komen. Door de uitgebreide faciliteiten hoef je dan ook niet anders te doen dan simpelweg te ontspannen en genieten. Of je nu op vakantie bent met de familie, met vrienden of met z’n tweetjes, een vakantiehuis in Groningen vergeet je niet snel. De uitgebreide mogelijkheden maken een vakantie in Groningen voor elk type vakantieganger geschikt!