Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje Flevoland

Flevoland; dé plek met zowel natuur, cultuur en genoeg activiteiten. Dit opgespoten stuk land in het midden van Nederland is ideaal voor een heerlijke vakantie aan het water. Het huren van een bootje op het IJsselmeer is dan ook zeer aan te raden. Liever een dagje naar de stad, dan is Amsterdam binnen een uurtje bereikbaar. Ook voor je kinderen is er genoeg te doen, met het Dolfinarium in Harderwijk of Walibi Holland in Biddinghuizen. Met een natuurhuisje in Flevoland is er genoeg te doen voor de hele familie!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van Flevoland

Doordat Flevoland zo centraal gelegen is, zijn er veel mogelijkheden die binnen korte tijd bereikbaar zijn. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe Flevoland eigenlijk tot stand is gekomen? Dan is een bezoekje aan Batavialand zeer zeker de moeite waard. Hier wordt namelijk uitgelicht hoe Flevoland is opgespoten in het voormalig IJsselmeer. Ook het Luchtvaartmuseum Aviodrome, met meer dan 100 unieke oude en nieuwe vliegtoestellen, is een ware beleving voor jong en oud. Hoewel Flevoland voor iedereen wat te doen heeft, zijn er door de centrale ligging ook volop mogelijkheden om vanuit Flevoland andere Nederlandse provincies te ontdekken.

Flevoland biedt vele mogelijkheden als het aankomt op glamping, maar met name op het gebied van lodges. Doordat dit type vakantiehuis volledig is uitgerust en van alle gemakken is voorzien, hoef jij je als vakantieganger tijdens je verblijf nergens zorgen over te maken. Ga dus lekker genieten van de natuur in deze prachtige provincie. Er zijn vele kilometers fietspaden beschikbaar, zowel voor de fanatieke mountainbiker als de recreatieve fietser. Of ga heerlijk wandelen langs het water van het Markermeer en waai even lekker uit!

Huur een huisje midden in de natuur van Flevoland

Een natuurhuisje op een glamping in Flevoland is dus dé vakantieplek voor iedereen. Zowel voor gezinnen met kinderen, families met opa en oma, stelletjes als jongeren. Voor elk type vakantieganger zijn er genoeg mogelijkheden. Want wat is er nou lekkerder wakker worden dan heerlijk aan het water of midden in de natuur? In Flevoland kan het allemaal!