Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje Limburg

Limburg; de provincie waar de Limburgse vlaai vandaan komt. En een echte Limburger, die weet dat geen enkele vlaai zo lekker smaakt als een echte Limburgse vlaai. Proef daarom de heerlijke vlaaien in knusse historische steden als Maastricht, Valkenburg en Venlo. Ook de verschillende natuurparken op de grens met Duitsland en België zijn zeker aan te raden. Hier kun je prachtig wandelen of fietsen. Een natuurhuisje in Limburg biedt volop mogelijkheden.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van Limburg

Met een vakantiehuis in Limburg kom je helemaal tot rust. Doordat Limburg grenst aan zowel België als Duitsland, zijn er meer dan genoeg natuurgebieden waar je prachtig kunt fietsen, wandelen of mountainbiken. Limburg is ook de provincie waar de hoogste berg van Nederland ligt; de Vaalserberg. Op en rondom de berg kun je prachtige wandelingen maken die voor iedereen geschikt zijn.

Is het nou een keertje slecht weer, dan kun je er ook nog voor kiezen om een bezoekje te brengen aan SnowWorld in Landgraaf, waar je binnen heerlijk kunt skiën of snowboarden. Of bezoek het prachtige historische Maastricht of Valkenburg, waar de avonden op het terras altijd gezellig zijn. Ben je lekker op vakantie met het gezin, dan is een bezoekje aan Toverland ook aan te raden. Dit attractiepark heeft zowel in- als outdoor genoeg attracties om je kinderen bezig te houden! Met een glamping in Limburg is er dan ook meer dan genoeg te beleven voor elk type vakantieganger.

Huur een huisje midden in de natuur van Limburg

De verschillende lodges die in Limburg beschikbaar zijn, bezorgen jou een zorgeloze vakantie. Doordat ze van alle gemakken voorzien zijn en tevens dichtbij de natuurgebieden liggen, kun je je binnen no-time afsluiten van de hectiek en wandelen of fietsen door de prachtige natuur. De vele kilometers fietspaden die Nederland rijk is, zijn hier natuurlijk ideaal voor! Kom dus helemaal tot ontspanning tijdens een welverdiende vakantie in een natuurhuisje in Limburg!