Accommodatie aanmelden

Boomhutten

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhut overnachtingen

Als je eens avontuurlijk wilt overnachten op hoog niveau, boek dan een overnachting in een boomhut. Je geniet vanuit een boomhut van de mooiste vergezichten, terwijl je van alle gemakken voorzien bent. Je omgeeft je in een groene omgeving, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen.

De locaties reiken van de Veluwe tot aan de Pyreneeën en van Zweden tot aan Portugal. De meeste locaties zijn voorzien van een eigen keukentje, een badkamer of zelfs gratis toegang tot Wifi. Of je nu romantisch wilt overnachten met z’n tweeën of een stoere accommodatie wilt boeken met je kinderen; een boomhut is altijd bijzonder!   

Avontuurlijk slapen in een  boomhut

Het is voor velen een kinderdroom; overnachten in een echte boomhut! Vakantie vieren was dan ook nog nooit zo spannend en leuk, voor jong en oud natuurlijk. En het is dan ook niet zomaar een hutje, de boomhut is over het algemeen vooral groot, ruim, smaakvol ingericht en van alle luxe en comfort voorzien. Het is ook niets voor niets dat je zo’n unieke accommodatie op een ‘glamping’, een ‘glamorous camping’ in Europa vindt.

‘Glamperen’ krijgt zo een compleet nieuwe betekenis; luxe kamperen op een bijzondere locatie, hoog in de boom! Een boomhut heeft veelal aparte slaapkamers die plek bieden aan een gezin, een luxe keuken, badkamer met douche en toilet en natuurlijk een gezellige woonkamer. Afhankelijk van het type kan deze een echt luxe afwerking hebben met een flatscreen TV, vaatwasser, boxspringbedden, en comfortabele banken en stoelen. Door de grote ramen heb je uitzicht op de groene omgeving en op het terras is het lekker genieten.