Accommodatie aanmelden

Boomhutten Kroatië

Maak je vakantie in Kroatië extra bijzonder door te verblijven in een luxe boomhut. Boek een van de boomhutten in Kroatië en geniet van een ontspannen tijd tussen de bladeren, de vogeltjes en eekhoorntjes.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Kroatië

Wil je deze vakantie doorbrengen in een heel bijzondere accommodatie? Dan wil je zeker eens kijken bij de boomhutten in Kroatië. Het is een avontuur om zo hoog tussen de bomen te slapen, voor jong en oud. Sterker nog, het is een kinderdroom van velen van ons. Je kunt die wens nu in vervulling laten gaan door een boomhut te huren in het mooie Kroatië en binnenkort te genieten van een unieke accommodatie in een fantastisch vakantieland.

Boomhut overnachtingen in Kroatië staan veelal in het teken van luxe en comfort. De boomhutten zijn namelijk van alle gemakken voorzien; aparte slaapkamers, een keuken en een leefgedeelte, vaak zelfs een badkamer met een douche en een toilet. Omdat de boomhutten van praktisch alles hebben, rest jou niets anders dan gewoon te genieten van het bijzondere verblijf. Zo hoog tussen de bomen, met vogeltjes en eekhoorntjes als buren, maak je herinneringen die je nooit meer zult vergeten. Logeren in een boomhut in Kroatië is een unieke ervaring ‘op niveau’.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Kroatië

Avontuurlijke boomhut vakanties in Kroatië zijn leuk voor jong en oud. Kroatië is namelijk een superveelzijdig land waar iedereen, elk soort vakantieganger, aan zijn trekken komt. Het is rijk aan cultuur en heeft een adembenemend mooie natuur, er zijn tal van activiteiten en uitstapjes te ondernemen en wie een strandvakantie wil beleven heeft een paar duizend kilometer kust tot zijn beschikking. Istrië en Dalmatië zijn twee van de bekendste vakantiegebieden, maar ook het achterland is schitterend. Limiteer jezelf dus niet tot die regio’s.

Vier vakantie in een boomhut in Kroatië en geniet van een heerlijk verblijf!