Accommodatie aanmelden

Boomhutten Frankrijk

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Frankrijk

Als je echt uniek vakantie wilt vieren, en wellicht je lang gekoesterde jongensdroom wilt waarmaken, kun je overnachten in echte boomhutten! Frankrijk bijvoorbeeld heeft tal van plekken waar je niet alleen een boomhut, maar zelfs een complete boomhuis kunt huren. Op zo’n glamping, een glamorous camping, vind je een ingerichte boomhut die voorzien is van alle gemakken. Maar er zijn ook op en top luxe treehouses met bijvoorbeeld een eigen bubbelbad, flatscreen TV en regendouches.

Een boomhut huren garandeert een bijzondere en onvergetelijke vakantie voor het hele gezin, of is juist ontzettend romantisch met z’n tweeën. Genieten van de zonsopgang of -ondergang vanaf het terras, een prachtig uitzicht over de omgeving, en hoog in de boom ervaar je complete rust en ontspanning. Dat is wel even wat anders dan een tent of caravan. 

Avontuurlijke boomhutovernachtingen in Frankrijk

In een boomhut vakantie vieren kan zowel ‘basic’ als echt luxe, afhankelijk van het type dat je op het oog hebt. Maar avontuurlijk is het sowieso. Zo heeft de boomhut bijna standaard comfortabele bedden, een compacte keuken om lekker te koken, een woongedeelte en terras. Velen hebben daarbij ook een badkamer met douche en toilet. Er zijn zelfs boomhutten die uit twee verdiepingen bestaan en wel plek bieden aan zes personen, ideaal voor een groot gezin. De afwerking verschilt tussen rustiek en authentiek, tot ontzettend luxe.

Maak je geen zorgen als je met kleine kinderen op vakantie gaat, de treehouse in Frankrijk is namelijk kindvriendelijk. Sterker nog, sommige boomhutten hebben een glijbaan naar beneden! Zo kan jong en oud dus de spanning ervaren van echte boomhutovernachtingen. Frankrijk biedt op de glamping waar deze unieke accommodatie staat vaak ook nog vele faciliteiten en activiteiten aan, niemand zal zich dus tijdens de vakantie vervelen. Of je trekt er lekker op uit om de mooie omgeving te verkennen!