Accommodatie aanmelden

Boomhutten Portugal

Wil je deze vakantie doorbrengen ‘op niveau’? Boek dan een boomhut vakantie in Portugal en geniet van een fantastisch verblijf in een schitterende omgeving.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Portugal

Slapen in een boomhut; laat je kinderdroom (of de droom van je kinderen) uitkomen. Je kunt namelijk boomhutten in Portugal huren voor een werkelijk onvergetelijke vakantie. Geniet van een verblijf hoog boven de grond, tussen de bladeren van oude bomen met vogels en eekhoorntjes als buren. Bijzonder is het zeker, slapen in een boomhut. En je mag ook veel luxe en comfort verwachten, boomhutten van tegenwoordig zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Verblijf je op een charme-camping, een grote camping of een vakantiepark? Dan zijn er vaak ook verschillende parkfaciliteiten waar je gebruik van kunt maken, zoals een zwembad of animatie.

Boek een boomhut overnachting in Portugal op een schitterende ‘glamping’, een ‘glamorous camping’ in het groen. ‘Glamperen’ is hip en happening, en gebeurt op bijzondere locaties en/of in unieke accommodaties. Zo kun je bijvoorbeeld een boomhut huren in Portugal op een eco-camping in een natuurrijke omgeving. Binnenin de boomhut vind je een mooie slaapkamer, een kitchenette, een badkamer en leefgedeelte. Ontwaak na een heerlijke nacht in een luxe bed midden in het bos. Dankzij de grote ramen en het panoramisch uitzicht voel je je even één met de natuur.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Portugal

Tijdens avontuurlijke boomhut vakanties in Portugal maak je herinneringen voor het leven. Doordat veelal de meeste boomhutten in Portugal op glampings in de natuur te vinden zijn, vind je er veel rust en ontspanning. Een bijzondere overnachting wordt het dus zeker. Boek een romantische vakantie met je geliefde of geniet met kids van een uniek verblijf. Logeren in een boomhut is immers leuk voor alle leeftijden.

Vier vakantie in een boomhut in Portugal en geniet van een heerlijk verblijf!