Accommodatie aanmelden

Boomhutten België

Op zoek naar avontuur? Geniet van een bijzondere overnachting in een van de boomhutten in België. Wordt het een rustieke tree tent, een boompit of een klassieke boomhut? Er is voor elk wat wils.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten België

Voor een uniek weekendje weg of een onvergetelijke vakantie boek je een verblijf in een van de boomhutten in België. Laat de hectiek van alledag eens achter je en trek je terug in het groen. Hoog in een boomhut kom je tot rust en word je even één met de natuur. Veel andere geluiden dan ritselende bladeren, gefluit van vogels en tsjirpende krekels hoor je hier niet. In België kun je bovendien kiezen uit verschillende soorten boomhutten; een plateau met een doorzichtige ‘bubbel’ in de Ardennen, een Tree Tent in een Wildpark en een hangende ‘pit’ aan een boom voor een wel heel knus nachtje in het bos. Of wordt het toch de luxe boomhut-lodge met alle moderne gemakken?

Boomhut overnachtingen in België zijn er in alle soorten en maten voor elk soort vakantieganger. De verschillende accommodaties vind je op verschillende plekken in het land. Boomhutten in België vind je wel veelal in beboste gebieden, geen boomhut zonder bomen natuurlijk.

Avontuurlijke boomhut vakanties in België

Avontuurlijke boomhut vakanties in België zijn mogelijk op verschillende soorten glampings-campings en parken. Vaak zijn ze kleinschalig maar er zijn ook boomhutten te vinden op grote vakantieparken. Het is maar net welke ervaring je wilt en welk comfort je zoekt. Een unieke vakantie of weekendje weg wordt het zeker, zo hoog boven de grond. Of je nu een boomhut in België huurt met je partner voor een romantisch verblijf of voor een vakantie met kids, het wordt een beleving die je nooit meer zult vergeten.

De meeste boomhutten bieden veel luxe en comfort in de vorm van aparte slaapkamers met comfortabele bedden, een kitchenette, een badkamer en een leefgedeelte. Maar je kunt ook ‘back-to-basic’. De boompit en de doorzichtige bubbel bieden niet heel veel luxe maar wél een compleet unieke ervaring!

Vier vakantie in een boomhut in België en geniet van een heerlijk verblijf!