Accommodatie aanmelden

Domein van de Grotten van Han - Tree Tents Belgische Ardennen

Han-sur-Lesse, België

  • Barbecueën toegestaan
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Barbecue
  • Eco-friendly
  • Kleinschalig park
  • Luxe Boxspring
  • Ontbijtservice
  • Uitzicht
  • Veel privacy
  • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 149,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Durf jij het aan? Slapen op 3 meter hoogte in een Tree Tent in het hart van een Wildpark? Er staat je een heel bijzondere nacht te wachten op Domein van de Grotten van Han, een unieke glamping in de Belgische Ardennen.

De Tree Tent van Domein van de Grotten van Han

De Tree Tents zijn een originele mix van een safaritent en een boomhut. De tenten bevinden zich in de bomen in het hart van het Wildpark. Een bijzondere overnachting beleef je dus gegarandeerd! De Tree Tents bevinden zich 3 meter hoog in de bomen, aan de rand van het bos en elke tent biedt plek aan maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Er is een groot tweepersoonsbed (200x220) voor de ouders en 1 kind, en een extra bed voor een 2e kind. De tent is natuurlijk ook een romantisch onderkomen voor een stelletje. Het terrasje aan de voorzijde van de tent biedt uitzicht op de vallei van het Wildpark. De dieren leven hier in semi-vrijheid en je ziet er onder andere edelherten, reeën, damherten, moeflons, oerossen en Przewalskipaarden ronddartelen door de vallei. 

Er is bewust gekozen om een ecologische site te creëren zonder stromend water en/of elektriciteit (back-to-basics). Er is geen badkamer met douche aanwezig, maar er is wel een waterpunt waar je je kunt opfrissen en er zijn droogtoiletten op de site. Er is een overdekte ruimte waar je gemeenschappelijk de avond kunt doorbrengen onder het genot van een glaasje en een kampvuur. Dit is tevens de plaats waar er gebarbecued wordt en waar men kan ontbijten. 's Ochtends wordt er een lekker ontbijt voorzien om de dag mee te beginnen. Na het ontbijt wordt er met de groep een privé wandeling in het Wildpark gemaakt.

De faciliteiten van Domein van de Grotten van Han

De boomhut-tenten van deze glamping in België bevinden zich in het hart van het Wildpark van het Domein. Inbegrepen bij een overnachting is een PassHan-ticket waarmee je de grotten van Han, het Wildpark en de twee musea kunt bezoeken; PrehistoHan, met een interactieve tentoonstelling, en Han 1900 waar je het dagelijks leven van de inwoners van Han beleeft van 100 jaar geleden. In het Wildpark,  dat je te voet of met de Safari-car kunt bezoeken, ontdek je de vele diersoorten die leven of geleefd hebben in onze regio waaronder wolven, lynxen, beren, herten, bizons. Je krijgt een privé wandeling door het Wildpark rond sluitingstijd met een ranger waarna je alle ingrediënten krijgt om een BBQ-diner te bereiden. De volgende ochtend wordt een lekker ontbijt geserveerd om de dag mee te beginnen.

De omgeving van Han-sur-Lesse, Belgische Ardennen

Met vrijkaartjes voor het Wildpark, de grotten van Han en twee musea heb je al iets op je ‘to-do’-lijstje staan, maar er is nog veel meer te zien en te doen in de omgeving van de boomhut-tenten in de Ardennen. Bezoek bijvoorbeeld ook de Grot van Lorette in het nabijgelegen Rochefort, het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne of Bouillon en de citadel van Namen. Stuk voor stuk bezienswaardigheden die je adem zullen benemen. In de heuvels van Han-sur-Lesse kun je fietsen en mountainbiken. Fietsen zijn te huur in Han.

Extra faciliteiten

Tijdens een verblijf in april-mei en vanaf midden september raadt men aan een extra slaapzak mee te nemen aangezien de nachten dan frisser kunnen zijn.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een van minimum 2 personen of 1 volwassene & 1 kind).

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio