Accommodatie aanmelden

Domein van de Grotten van Han - Tree Tents Belgische Ardennen

Han-sur-Lesse, België

 • Nederlandstalige eigenaar
 • Barbecue
 • Eco-friendly
 • Kleinschalig park
 • Luxe Boxspring
 • Ontbijtservice
 • Uitzicht
 • Veel privacy
 • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 175,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Breng de nacht door tussen de bomen in een Tree Tent, in het hart van het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han! Bewonder de prachtige panorama’s van de oude vallei van de Lesse. Observeer vanop je terras de wilde dieren: herten, damherten, oerossen, Przewalskipaarden, moeflons… Er staat je een heel bijzondere nacht te wachten op deze unieke glamping in de Belgische Ardennen!

Inbegrepen in de prijs:

 • Overnachting in een Tree Tent, in het hart van het Wildpark
 • PassHan-ticket om het Domein (Grotten, Wildpark en PrehistoHan-museum) te bezoeken
 • Een volledig verzorgde avondmaaltijd
 • Een heerlijke ontbijtmand
 • Exclusieve wandeling met Ranger door het Wildpark
 • Tal van voordelen op het Domein

TREE TENTS VAN HET DOMEIN VAN DE GROTTEN VAN HAN

De Tree Tents zijn een originele mix van een safaritent en een boomhut. De tenten bevinden zich in de bomen in het hart van het Wildpark. Een bijzondere overnachting beleef je dus gegarandeerd! De Tree Tents bevinden zich 3 meter hoog in de bomen, aan de rand van het bos en elke tent biedt plek aan maximaal 4 personen (waarvan maximum 3 volwassenen). Het terrasje aan de voorzijde van de tent biedt uitzicht op de vallei van het Wildpark, met de wilde dieren die er ronddartelen. 

Er is bewust gekozen om een ecologische site te creëren zonder stromend water en/of elektriciteit (back-to-basics). Er is geen badkamer met douche aanwezig, maar er is wel een waterpunt waar je je kunt opfrissen en er zijn droogtoiletten op de site. Er is een overdekte ruimte waar je gemeenschappelijk de avond kunt doorbrengen onder het genot van een glaasje en een kampvuur. Dit is tevens de plaats waar er gebarbecued wordt en waar men kan ontbijten. 's Ochtends wordt er een lekker ontbijt voorzien om de dag mee te beginnen. Na het ontbijt wordt er met de groep onder begeleiding van een Ranger een privé wandeling in het Wildpark gemaakt.

FACILITEITEN VAN HET DOMEIN VAN DE GROTTEN VAN HAN

De boomhut-tenten van deze glamping in België bevinden zich in het hart van het Wildpark van het Domein. Inbegrepen bij een overnachting is een PassHan-ticket waarmee je de Grotten van Han, het Wildpark en het PrehistoHan museum kunt bezoeken. In het Wildpark, dat je te voet of met de Safari-car kunt bezoeken, ontdek je de vele diersoorten die leven of geleefd hebben in onze regio waaronder wolven, lynxen, beren, herten, bizons... 

DE OMGEVING VAN HAN-SUR-LESSE, BELGISCHE ARDENNEN

Met vrijkaartjes voor het Domein heb je al iets op je ‘to-do’-lijstje staan, maar er is nog veel meer te zien en te doen in de omgeving van de Tree Tents in de Ardennen. Bezoek bijvoorbeeld ook de Grot van Lorette in het nabijgelegen Rochefort, het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne of Bouillon en de citadel van Namen. Stuk voor stuk bezienswaardigheden die je adem zullen benemen. In de heuvels van Han-sur-Lesse kun je fietsen en mountainbiken. Fietsen zijn te huur in Han.

EXTRA FACILITEITEN

Tijdens een verblijf in april-mei en vanaf midden september raadt men aan een extra slaapzak mee te nemen aangezien de nachten dan frisser kunnen zijn.

Openingstijden: van april tot november, alle weekends en Belgische feestdagen en schoolvakanties. Ook de zondagen van 17/09 tot 15/10, tijdens de periode van het Burlen van het hert. Verblijf van één overnachting en 2 dagen op het Domein.

Ontdek ook de andere glamping site van het Domein: Cocoon Village.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een van minimum 2 personen of 1 volwassene & 1 kind).

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio