Accommodatie aanmelden

Bijzonder overnachten Ardennen

Kom helemaal tot rust in de Belgische Ardennen. De prachtige natuur verwelkomt je zodra je de accommodatie uitstapt. Door de diversiteit aan activiteiten en de nabijheid van het prachtige Luik, kom je in deze prachtige streek niks tekort. Ga bijvoorbeeld uitdagend wildwater raften of abseilen. Liever wat rustiger, ga dan een dagje lekker wandelen of fietsen. Ook een bezoekje aan het Belgische Luik behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor een Belgisch biertje of een heerlijke Luikse wafel. Voor een echte bijzondere overnachting ga je naar de Ardennen!

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een bijzondere glamping in de Ardennen

Wil je eens echt origineel overnachten, dan biedt de Ardennen uitkomst. Door de grote variëteit aan glamping mogelijkheden, is er altijd wel een geschikte locatie voor jou en je gezelschap te vinden. Door de prachtige natuur, de verschillende activiteiten en de aanwezigheid van grote steden in de buurt, is de Ardennen een plek om lekker actief te zijn, maar toch helemaal tot rust te komen. In de zomer kun je hier genieten van heerlijke temperaturen, terwijl je in de winter heerlijk een frisse neus kunt halen.

Origineel overnachten op een glamping in de Ardennen

Voor iedereen die eens echt bijzonder wil overnachten biedt de Ardennen uitkomst. Deze prachtige streek biedt namelijk volop mogelijkheden voor een nachtje uniek slapen. Zo kun je bijvoorbeeld in Blier-Erezée slapen in een sphair, waarbij je aan alle kanten kunt genieten van een prachtig uitzicht. In Sainte Cecile heb je zelfs de mogelijkheid om te slapen in een ouderwetse Engelse dubbeldekker of een Frans wijnvat. Ook een boomhut in Han-Sur-Lesse is een gave optie. Deze accommodaties zijn gegarandeerd een ervaring om nooit te vergeten.

Een weekendje weg met de familie in de Ardennen is geschikt voor zowel de actieve vakantiegangers als voor diegenen die liever wat relaxter van een vakantie genieten. Fietsen, wandelen, raften of abseilen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Lekker een terrasje pakken in het altijd gezellige Luik behoort natuurlijk ook tot een van de vele mogelijkheden!