Accommodatie aanmelden

Bijzonder overnachten aan de kust

Lekker uitwaaien aan zee of een wandeling door het prachtige duinlandschap maken? Bijzonder overnachten doe je pas echt aan de kust. Door de ellenlange kustlijnen van Nederland, België en de warmere landen als Spanje, Frankrijk, Kroatië en Italië, zijn er genoeg mogelijkheden om heerlijk langs de kust te overnachten. Er zijn dan ook volop mogelijkheden om heerlijk te genieten van de zon, zee, strand of lekkere vers gevangen haring of kibbeling.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een bijzondere glamping aan de kust

Hoe lekker is het om de deur van je vertrek open te doen en direct met beide voeten het zand in te stappen. Door de vele mogelijkheden langs de kust, is een glamping die aan alle wensen voldoet voor iedereen wel te vinden. Of je nu lekker een weekendje weg gaat met je vrienden, familie of met z’n tweetjes, een glamping aan de kust staat garant voor een nachtje bijzonder slapen. Actief of juist lekker zonnen aan het strand, de kust bied simpelweg alle mogelijkheden. Door de vele grote steden die aan de kust gevestigd zijn, is er uiteraard ook altijd de mogelijkheid om lekker het terras op te gaan of een middagje te shoppen of sightseeën.

Origineel overnachten op een glamping aan de kust

Of je nu op zoek bent naar een glamping aan de Costa Brava, de kust van Bretagne of liever in Nederland blijft, aan de kust zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor een prachtig strandhuis, een mooi ingerichte strandlodge of airlodge, of geniet van het echte kampeergevoel in een safaritent of glampingtent. Stap de accommodatie uit en voel de zeewind door je haren gaan.

Een weekendje weg aan de kust is pas echt geslaagd wanneer er wordt genoten van verse vis. Ga ’s nachts lekker slapen met het geluid van de golven en wordt wakker gemaakt door het gekwetter van de meeuwen. Origineel slapen doe je dus echt aan de kust.