Accommodatie aanmelden

Glamping aan het water

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping aan het water

Wat is nou heerlijker dan lekker luxe kamperen aan het water in je eigen ruime safaritent of lodgetent. Gezellig met de hele familie vakantie vieren in een luxe tent waar meer dan genoeg plek is voor iedereen. ‘Glamperen’ heet dat tegenwoordig, ‘glamoureus kamperen’ waarbij je geniet van alle luxe en comfort die je thuis gewend bent, maar toch die echte kampeerervaring beleeft. Binnen heb je een grote ruimte tot je beschikking, en met één voet buiten sta je midden in de natuur.

Safaritenten en lodgetenten hebben over het algemeen twee aparte slaapkamers en bieden daarmee plek aan zo’n vijf tot zes gasten – ideaal voor een gezin dus. Verder is er een badkamer met douche en toilet, een keuken met kookpitten en koelkast en alle benodigdheden om lekker te koken, en natuurlijk een woon- en eetgedeelte. Er is vaak ook buiten nog een eigen terras met meubilair.

Luxe kamperen aan het water

Luxe kamperen aan een meer, rivier of de kust biedt tal van leuke voordelen. Zo kun je lekker pootjebaden of zwemmen, wellicht vissen vanaf de kade of op de boot . Als je een bootje huurt of meebrengt kan je het meer of de rivier gaan verkennen. Vaak kan je ook een boot, kano, waterfiets, zeilboot of zelfs surfboard huren van de glamping. Aan het water kamperen in een sfeervolle safaritent of lodgetent wordt zo wel heel erg leuk.

Een luxe camping aan het water, of aan de kust, is een leuke ervaring voor zowel jong als oud. De rust- en natuurliefhebber zal hier ook genieten; natuurlijk van het omliggende natuurgebied maar ook van de recreatiemogelijkheden op het park. Met de fiets trek je erg gemakkelijk een middagje op uit om de omgeving te verkennen. Het is hier dus echt genieten.