Accommodatie aanmelden

Glamping in de natuur

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping in de natuur

Even compleet tot rust komen en weer in verbinding komen met de natuur, maar dan niet inleveren op luxe en comfort? Dan is een ‘glamping’ in de natuur wellicht de uitkomst. Met een verblijf op een glamping geniet je namelijk wel van alle luxe zoals een ruime tent met stromend water en comfortabele bedden, maar sta je toch met één been buiten midden in een prachtig natuurgebied. Luxe kamperen dus, ofwel ‘glamperen’ op een glamping in de natuur.

Glamperen op een mooie natuurcamping doe je in een luxe safaritent of lodgetent die genoeg ruimte biedt aan wel vijf tot zes personen. Dan heb je ook nog een badkamer met douche en toilet, en keuken met alle benodigdheden om een lekkere maaltijd te komen, een woon- en eetgedeelte, en buiten geniet je van de zwoele avonden op je eigen terras met een wijntje in de hand. Genieten!  

Luxe kamperen in de natuur

Luxe kamperen in de natuur waar je geniet van de rust om je heen en wakker wordt met het geluid van fluitende vogels. Zo’n groene camping is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en actievelingen. De omgeving is namelijk uitermate geschikt voor het maken van mooie wandelingen, mountainbike- en fietstochten, hardlopen, en andere sporten. De natuurcamping is veelal kleinschalig waardoor er een ontspannen sfeer hangt die zowel jong als oud zal aanspreken. 

Naast safaritenten en lodgetenten zijn er ook diverse andere soorten luxe of bijzondere glampingaccommodaties te boeken; wat denk je bijvoorbeeld van een blokhut op een rustieke camping, een boomhut in een bos, of een heuse tipi of yurt in een recreatiegebied. Het wordt zo nog moeilijk kiezen. Ook kinderen en jongeren zullen genieten van een vakantie op een unieke plek in een bijzondere tent. Zo wordt het voor allen een vakantie om niet snel meer te vergeten.