Accommodatie aanmelden

Glamping met hottub

Overnachten op een glamping is al luxe. De bijzondere en comfortabele accommodaties, de rust, mooie bestemming in de natuur en de privacy maken het al een vakantie om nooit meer te vergeten. Maar wil je er nog net even iets extra’s aan toevoegen? Dan is een glamping met een hottub wat je zoekt.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met hottub

In de avond wanneer de temperaturen dalen spring jij lekker de hottub in om een gezellige avond buiten in de natuur te hebben, en dat zónder het koud te krijgen. Daarna ga je comfortabel onder de dekens in je Tiny House, safaritent of andere leuke accommodatie je hebt geboekt.

Maar wat is een hottub nou precies? Een hottub is een bad met water dat ongeveer zo’n 37,5 graad warm wordt gemaakt. Je herkent hem aan de vaak houten buitenkant, die perfect in een natuurrijke buitenomgeving past. Doordat het water verwarmd wordt met een interne of externe houtkachel, is het ideaal om laat op de avond nog heerlijk het warme water in te gaan. De perfecte plek om na een dag vol activiteiten fijn te ontspannen is in de glamping hottub. Dit kan het hele jaar door, maar het is natuurlijk perfect om dit op een koele winteravond te doen!

Luxe kamperen met hottub

Oorspronkelijk komt de hottub uit de Scandinavische landen, maar je hoeft tegenwoordig niet meer richting het noorden te gaan om er eentje tegen te komen. De trend is namelijk niet onopgemerkt gebleven, want in steeds meer landen en op een groot aantal glampings in Nederland en het buiteland zijn er hottubs te vinden. Begrijpelijk, want wie wilt er nou niet in een warm buitenbad tot rust komen. Daarnaast past de uitstraling van een hottub perfect bij veel leuke natuurhuisjes en glampings midden in de natuur. Terwijl je in het water zit geniet je van de groene omgeving én het rustgevende geluid van de natuur.

Op sommige glampings deel je de hottub met andere reizigers. Zo staan de Tiny Houses bij EuroParcs Bad Hoophuizen rondom een gezamenlijke binnenplaats, waar je in het midden een hottub én barbecue vindt. Hoe tof is dat! Terwijl de liefhebbers de barbecue aansteken gaan de anderen het warme water in. Een goed begin van een lange en sfeervolle avond! Daarnaast is de hottub meteen een plek om je tijdelijke buren te leren kennen.

Liever een privé hottub? Ook dat is mogelijk! Boek bijvoorbeeld een tenthuisje bij een van de BoerenBed locaties, waar je slaapt op het terrein van een boer. Om je vakantie een upgrade te geven boek je er namelijk zo een hottub bij! Dit is mogelijk bij verschillende locaties in Nederland, maar ook in Schotland, Duitsland en België.

Heb jij al zin om jezelf in de glamping hottub op te warmen? Bekijk dan ons aanbod en boek je vakantie!