Accommodatie aanmelden

RØSTIG - Tipi tenten en pods Utrecht

Kedichem, Nederland

  • E-bike verhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Restaurant
  • Sauna
  • Supboard verhuur
  • Hottub / Bubbelbad
  • Kleinschalig park
  • Veel privacy
  • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 102,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en vind ontspanning op RØSTIG met verblijf in sfeervolle tipi-tenten of knusse houten pods, voorzien van comfortabele bedden en elektriciteit. Geniet van twee dagelijkse workshops, ontspan in de sauna en hottub, verken de omgeving per kano of fatbike, en eindig de dag rond een gezellig kampvuur. De locatie biedt een adults-only ervaring, inclusief mogelijkheden voor zowel gezamenlijk als zelfstandig koken, met een vegetarisch en Indiaas buffet beschikbaar. Extra vermaak is beschikbaar met de huur van sup-boards, elektrische fatbikes, en motorbootjes.

De accommodaties van RØSTIG

Duo Tipi 

Verblijf in een ruime Duo Tipi met een diameter van vijf meter, gelegen dicht bij het water, ideaal voor ontspanning en voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, met de optie tot een extra derde bed. De tipi is uitgerust met nachtkastjes, extra dekens, opbergruimte voor kleding, en elektriciteit, terwijl buiten een kachel, luifel, buitenstoelen, en een vuurschaal met buitenkachel je verblijf veraangenamen. Geniet van workshops, gratis kanoën, en gemeenschappelijke kookfaciliteiten in de cømmunity area, inclusief kookgerei, borden, en bestek bij aankomst.

Er zijn ook Solo en Triple tipi tenten beschikbaar

Duo Pod

De Duo Pods op RØSTIG bieden een perfecte ontsnapping voor ontspanning, uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed, beddengoed, en een koelkastje, naast een gezellig binnen- en buitenzitje met vuurschaal. Deze accommodatie combineert een slaap- en zitgedeelte binnen, en een buitenzitgelegenheid om te genieten van de rust. Gasten hebben toegang tot gemeenschappelijke kookfaciliteiten, inclusief kookgerei, en kunnen kiezen voor maaltijden van externe restaurants of kant-en-klaar maaltijden. Workshops en het gebruik van kano's zijn inbegrepen, verrijkt met gemeenschappelijke relaxplekken voor een volledige ervaring van comfort en ontspanning.

Er zijn ook Solo pods beschikbaar

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio