Accommodatie aanmelden

Huurtent Nederland

Kamperen in een tent is voor velen de ultieme vakantie. Heb je geen kampeermiddel of ben je in voor een nieuw avontuur? Boek dan een verblijf in een huurtent in Nederland – een kant en klare en compleet ingerichte tent voor een onbezorgde vakantie.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Huurtent Nederland

Kamperen is niet alleen voor avonturiers, ook degenen die gewend zijn aan luxe en comfort kunnen fijn kamperen. Boek een huurtent in Nederland en geniet van een onbezorgde vakantie op een mooie plek in het groen. Een huurtent is een kant-en-klare tent die al opgetuigd is en dus klaarstaat bij aankomst op de locatie. Hij is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien, ideaal als je zelf geen kampeermiddel hebt of als je geen zin hebt in het zware werk.

Er zijn huurtenten in Nederland te vinden in alle soorten en maten, van heel basic tot super-de-luxe. Ze zijn er ook met verschillende namen die vaak wel iets verklappen over het exterieur; een bungalowtent, een tipitent, koepeltent, safaritent of lodgetent. De safarilodge en outdoorlodge zijn meestal de meest luxe tenten die je kunt huren. Het grote voordeel is dat de inrichting heel compleet is; aparte slaapkamers met fijne bedden, een woongedeelte met een keuken en eethoek, en vaak ook een zithoek en een badkamer. Aan de voorzijde van de huurtent vind je een groot terras waar je van het buitenleven en de campingsfeer kunt genieten.

Huur een luxe ingerichte tent in Nederland

Huur een luxe ingerichte tent in Nederland en geniet van een compleet onbezorgde vakantie. Even je koffer inpakken en in de tent weer uitpakken, dan kan de vakantie meteen beginnen. Een avontuur is het wel, slapen in zo’n grote huurtent. Voor zowel de kinderen als voor volwassenen. Veruit de meeste huurtenten staan op mooie plekken in het groen.

Waar wil je een ingerichte tent huren? In Nederland kun je op heel veel plekken een huurtent boeken. Bij de boer op het platteland en dicht bij een stad, aan de kust of in een natuurgebied, op een rustieke charmecamping of groot vakantiepark. Afhankelijk van waar je verblijft, heb je veel of wat minder faciliteiten tot je beschikking. Zo kun je de vakantie in een huurtent geheel op jouw eigen manier vieren.

Vier vakantie in een huurtent in Nederland en geniet van een heerlijk verblijf!