Accommodatie aanmelden

FarmCamps Op Flakkee

Sommelsdijk, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Vaatwasser
  • Ontbijtservice
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 78,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Ga op een boerderijvakantie met het hele gezin bij dit moderne melkveebedrijf op het eiland Goeree-Overflakkee en leer hier alles over het echte boerderijleven.

De accommodatie
Er staan 12 luxe tenten op het erf van FarmCamps Op Flakkee en je kunt kiezen uit 3 types. De Farmtent, geschikt voor 6 personen, met keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en een toilet. Als je wilt douchen, kan je gebruik maken van het spiksplinternieuwe sanitairgebouw. De Ranchtent is geschikt voor 4-6 personen. Het beschikt over een Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast de tent. Er zijn 2 slaapruimtes met comfortabele bedden. Het toilet vind je ook gewoon in deze luxe tent. De Barntent is nog luxer dan de andere tenten. Want deze tent heeft een eigen badkamer in de tent. Daarnaast is er speciale Hooi Hooi Slaapzolder, waar de kinderen op hoogte kunnen overnachten.

De faciliteiten
De kinderen kunnen hier echt op boerenavontuur. Help de boer mee met het melken van de koeien en het voeren van de kalfjes. Maar ook de andere dieren, zoals de lammetjes en konijntjes hebben jou nodig om verzorgd te worden. Er is een enorm grote speelweide waar de kinderen kunnen ravotten en nieuwe vriendjes kunnen maken. Tevens is er een Hooi Hooi Speelschuur, een Boomhut en een Knuffelschuur. De kinderen zullen zich niet vervelen. Op de boerderij is ook een klein boerderijwinkeltje waar je een aantal basis levensmiddelen kunt kopen en verse broodjes kunt bestellen.

Omgeving
Met ruim 25 kilometer aan strand is er altijd wel een leuk plekje aan het water te vinden in de buurt van FarmCamps Op Flakkee. FarmCamps Op Flakkee ligt op het mooie Zeeuwse eiland Goeree-Overflakkee, wat gelegen is tussen de wateren van de Noordzee, het Krammer-Volkerak, het Grevelingenmeer en het Haringvliet. Je bent eigenlijk soort van op strandvakantie in Nederland. Daarnaast zijn Middelharnis, Goedereede en Zierikzee leuk om te bezoeken. Wil je iets actiefs gaan ondernemen? Bezoek dan Speeltuin Flipjes of de Adventuredome.

Extra voorzieningen
Zin in een gezellige BBQ? Bij FarmCamps Op Flakkee kun je een Boeren BBQ bestellen! Tevens is het mogelijk om een echt boeren ontbijtje aan je tent te laten bezorgen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio