Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie Zuid-Holland

Beleef een idyllische boerderijvakantie in Zuid-Holland met de kinderen en slaap samen in een luxe ingerichte safaritent. Laat de hectiek achter je en geniet van de rust, ruimte en het echte boerenleven op het platteland.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie Zuid-Holland

Je beleeft de natuur van heel dichtbij wanneer je een boerderijvakantie in Zuid-Holland boekt. Hoe leuk is het om met de kinderen bij de boer te logeren, op een echte boerderij met dieren. Leerzaam is het ook, kinderen worden van harte uitgenodigd door de boer en boerin om een handje te helpen met kleine klusjes. Denk aan eieren rapen voor het ontbijt, het melken van de koeien, het verzorgen van de paarden en varkentjes, het vertroetelen van konijntjes en katten, en natuurlijk het aaien van lieve kalfjes. Het is bijzonder om de werking van een boerderij met al die dieren van zo dichtbij mee te maken.

Voor een echt onvergetelijke vakantie kun je op de boerderij een safaritent huren. Zo’n stoere tent is een heel comfortabele accommodatie die plek biedt aan vier tot zes personen. Ideaal voor een gezin. Hij staat al, compleet ingericht, voor je klaar bij aankomst. Dus snel even je spullen uitpakken en dan kun je op ontdekking op de glamping. Het robuuste exterieur van de tent, met canvaszeilen en palen, herbergt een gezellig interieur. Binnenin vind je aparte slaapruimtes, een groot leefgedeelte met een keuken, en vaak zelfs een badkamer met een douche en een toilet. De tent is geheel in stijl afgewerkt, met veel hout en leuke details, voor een luxe kampeervakantie in de natuur.

Logeren bij de boer in Zuid-Holland

Logeren bij de boer in Zuid-Holland is leuk voor jong en oud. Terwijl de kinderen zich vermaken op het terrein met hun nieuwe vriendjes, genieten ouders of grootouders van de rust en wellicht een boekje en een drankje op het ruime terras van hun accommodatie. In het boerderijwinkeltje zijn enkele specialiteiten van de boer en boerin te koop, soms zelfs vlees voor een lekkere barbecue of verse melk en versgebakken brood. Wie eropuit wil in de omgeving, kan mooie wandelingen en fietstochten maken door de landerijen.

Er is niet alleen veel te beleven op de boerderij in Zuid-Holland, in de hele provincie is van alles te doen. Wie zo dicht bij de Hollandse kust verblijft, moet natuurlijk een bezoekje brengen aan een van de stranden op een mooie dag. Waai even uit en drink daarna een lekker drankje in een gezellig strandpaviljoen. Het Scheveningse strand is leuk om te bezoeken nadat je een dagje door Den Haag hebt gewandeld. Historische steden Delft en Leiden staan bekend om hun mooie centrum en architectuur. Dierenliefhebbers gaan naar Diergaarde Blijdorp of proberen dieren in het wild te spotten in Nationaal Park De Biesbosch. Madurodam in Den Haag en het Archeon in Alphen aan den Rijn zijn leuke uitstapjes met kinderen.

Een boerderijvakantie in Zuid-Holland wordt er een om nooit meer te vergeten!