Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie Gelderland

Eitjes rapen, kalfjes verzorgen, konijntjes knuffelen en tractor rijden – tijdens een boerderijvakantie in Gelderland kan het allemaal. Geniet met de kinderen van een avontuurlijke en leerzame vakantie bij de boer en de boerin op het platteland.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie Gelderland

Een boerderijvakantie in Gelderland is ontzettend leuk én natuurlijk hartstikke leerzaam. Want waar slapen de koeien, wat eten varkentjes en hoe verzorg je konijntjes? En het erf is ook nog eens heel erg groot, er is dus genoeg ruimte om met vriendjes te skelteren, te voetballen en verstoppertje te spelen. Je kunt op de boerderij een heuse safaritent huren om in te slapen. Dat maakt het avontuur natuurlijk helemaal compleet. Het hele gezin geniet met volle teugen van een boerderijvakantie op het platteland van Gelderland.

De grote en stoere safaritenten vallen zeker in de smaak bij de kinderen. Wie slaapt er in de bedstee en wie in het stapelbed? Ouders slapen ook lekker in hun eigen slaapruimte met een comfortabel bed. Wat een luxe! In het ruime leefgedeelte vind je een eethoek en een complete keuken zodat je zelf kunt koken. Kies je voor een extra luxe tent, dan heb je beschikking over een badkamer. De tent en het terras zijn geheel in stijl ingericht en afgewerkt voor een luxe kampeervakantie in de natuur.

Logeren bij de boer in Gelderland

Vier een unieke vakantie en ga logeren bij de boer in Gelderland met het gezin. Ontwaak in je luxe safaritent, zet koffie op de authentieke houtkachel en geniet van het uitzicht over de landerijen vanaf het grote overdekte terras. De kinderen mogen een vers eitje rapen, waarna jullie samen een lekker ontbijt klaarmaken in de keuken van de tent. Terwijl de kinderen hele middagen spelen met vriendjes of de boer helpen op de boerderij, geniet je van de rust, de ruimte en de ontspanning hier op het platteland.

Natuurlijk is er veel te doen en te beleven op de boerderij in Gelderland, maar het is ook leuk om er eens op uit te gaan in de omgeving. Gelderland is een perfecte provincie voor een kampeervakantie. De verschillende streken en het gevarieerde landschap maakt het een mooie wandel- en fietsprovincie. Vooral de Achterhoek met haar mooie kastelen en landgoederen, en de Veluwe met haar uitgestrekte zandvlaktes en heidevelden zijn leuk om te bezoeken. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, en Arnhem hebben een bijzondere geschiedenis die je in verschillende musea kunt ontdekken. Burgers’ Zoo is sowieso een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Een boerderijvakantie in Gelderland wordt er een om nooit meer te vergeten!