Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie België

België is een leuke bestemming als je er even tussenuit wilt of juist een lange vakantie in het buitenland wilt vieren. Het is makkelijk en vrij snel te bereiken, handig als er kleine kinderen meegaan. Trakteer de kids op een bijzonder verblijf met een boerderijvakantie in België tussen de koeien, schapen, paarden en kippen.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie België

Een boerderijvakantie in België is een hartstikke leuk idee voor gezinnen met jonge kinderen. Hoe bijzonder is het om een lang weekend of hele vakantie op een boerderij te slapen? Het allerleukste is wellicht dat de kinderen van harte zijn uitgenodigd om de boer en boerin een handje te helpen; koeien eten geven, kalfjes aaien, schapen in de wei laten en lammetjes verzorgen. Iedere ochtend moet er ook een eitje worden geraapt bij de kippen. Zo’n inkijkje in het boerenleven is uniek en heel erg leerzaam.

Op de boerderij slaap je in een luxe accommodatie, een safaritent of lodgetent, of een ander onderkomen. Dit past helemaal bij de bijzondere beleving van de boerderijvakantie. Een grote safaritent of lodgetent biedt veelal plek aan 4-6 personen en is van alle moderne gemakken voorzien. Zo zijn er aparte slaapruimtes, soms zelfs een bedstee voor de kleintjes, een eigen badkamer, een keukenblok en woongedeelte met eettafel en zithoek. De canvaszeilen, houten palen en grote terras aan de voorzijde geven het echte kampeergevoel, maar de luxe binnenin laat zien dat je niet aan het kamperen maar aan het ‘glamperen’ bent, ‘glamorous kamperen’. De landelijke inrichting is geheel in stijl met de omgeving.

Logeren bij de boer in België

Logeren bij de boer in België wordt een vakantie die de kinderen niet snel zullen vergeten. De reis ernaartoe, het verblijf in de natuur, de vele dieren en talloze activiteiten op de boerderij zullen absoluut indruk maken. Je kunt er ook fijn spelen met leeftijdsgenootjes en er is veel ruimte om te spelen en te ontdekken. En terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders ook lekker genieten van hun vrije tijd, de luxe tent, de natuur en de rust op het platteland van België.

Een boerderijvakantie in de Ardennen is een goede uitvalsbasis om dit prachtige natuurgebied te ontdekken. Natuurliefhebbers en actievelingen trekken eropuit in de bossen, al wandelend of met de mountainbike. Er liggen kilometers aan wandelroutes en paden die je kunt volgen. In de Ardennen vind je ook middeleeuwse kastelen, oude grotten, pittoreske dorpen en authentieke steden. Geniet van Belgische bieren op een leuk terrasje tijdens een dagje uit.

Een boerderijvakantie in België wordt er een om nooit meer te vergeten!