Accommodatie aanmelden

BoerenBed Nederland

Het boerenleven eens écht van dichtbij meemaken? Dat doe je bij een glamping van BoerenBed in Nederland. Hier verblijf je op een boerderij in de natuur én krijg je de kans om zelf ook mee te helpen. Van het helpen voeren van de koeien tot aan het knuffelen van lammetjes. BoerenBed zorgt voor een leerzame én rustgevende vakantie voor het hele gezin!

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping BoerenBed Nederland

Dagelijks eten we producten gemaakt door boeren. Maar weten we eigenlijk wat er moet gebeuren om deze producten bij ons op het bord te krijgen? De glampings van BoerenBed in Nederland geven je de optie om hier tijdens je vakantie meer over te leren. Met meer dan 15 locaties in Nederland biedt BoerenBed je een unieke vakantie. Slaap op het erf van de boer en maak van dichtbij mee hoe ze te werk gaan. Zin om zelf ook je handen uit de mouwen te steken? Dan kan dat ook zeker! Bij BoerenBed Mariahout in de Hei ga je in de ochtend de dieren voeren, of help je mee met het verzorgen van de pony’s. Zelf bloemkool oogsten? Dat kan bij BoerenBed Hoeve Zeeland.

Word wakker met uitzicht op het weiland en geniet van alle comfort die de warm ingerichte tenthuisjes van BoerenBed in Nederland bieden. De meeste tenthuisjes zijn geschikt voor 6 personen, waardoor het leuke vakanties zijn voor het hele gezin. In de accommodatie vind je alles wat je nodig hebt. Een volledig ingerichte keuken, comfortabele bedden en een toilet. De privédouche zit in of naast je tenthuisje, of de boer heeft buiten je tenthuisje een eigen douche-hokje speciaal voor jullie zelf. De tenthuisjes hebben geen elektriciteit, maar door middel van een houtkachel, kaarsen én olielampen creëer je een gezellige sfeer. ’s Avonds extra ontspannen? Bij sommige BoerenBed locaties in Nederland zijn er ook mogelijkheden om een hottub te reserveren. Dat is nou echt genieten!

Luxe kamperen bij BoerenBed, Nederland

Luxe kamperen op een boerderij in Nederland is leuk voor iedereen. De boeren zorgen ervoor dat je extra geniet en ontspant tijdens je vakantie, maar ze hebben ook genoeg leuke activiteiten op de planning staan. Van pizza avonden tot aan een wandeling met alpaca’s bij Landgoed Volenbeek. Bij BoerenBed de De Lange Weide ga je zelf op pad met een trekker, inclusief picknickmand. Vervelen is dus geen optie! Om je glamping ervaring in Nederland extra relaxt te maken zijn er ook extra services zoals het bestellen van een ontbijtmand, het huren van fietsen of het laten afleveren van een boerensoep pakket die je daarna zelf klaarmaakt.

Wanneer je een vakantie boekt via BoerenBed Nederland leer je niet alleen meer over het boerenleven, je draagt ook een steentje bij. Een win-winsituatie dus. Zo geef je de boeren een kans om hun verhaal te delen en geniet je zelf van een heerlijke vakantie tussen de natuur en de dieren. Luxe kamperen in Nederland is nog nooit zo leuk geweest! Bekijk hier welke boeren en boerderijen op je staan te wachten!