Accommodatie aanmelden

BoerenBed TaarTenTuin - Tenthuisjes Zuid-Holland

Aarlanderveen, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 143,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je een fantastisch leuke vakantie op een boerderij beleven? Boek dan een verblijf bij Boerenbed TaarTenTuin, een mooie boerderij-glamping in Zuid-Holland. Help mee met de boer, verzorg je eigen moestuintje en spring in de sloten.

Het Tenthuisje van BoerenBed TaarTenTuin

“Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder elektriciteit en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit.” - BoerenBed

Op de locaties van BoerenBed staan bijzondere Tenthuisjes voor je klaar: ontdek een vakantie bij de boer! De tenthuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 personen en één kind. Er is een groot tweepersoonsbed, een knusse bedstee en een leuke stapelbedstee voor de kleintjes. De tenthuisjes hebben een eigen badkamer welke beschikt over een douche, toilet en wastafel. In het woongedeelte vind je een houtkachel om op te koken, een koelkist, een grote eettafel en een comfortabele bank. Vanaf het houten terras aan de voorzijde heb je vaak een prachtig uitzicht op de boerderij en de omliggende groene omgeving.

De faciliteiten van BoerenBed TaarTenTuin

Op deze oude boerderij lijkt de tijd te hebben stilgestaan, en dat komt het vakantiegevoel alleen maar ten goede. Er zijn tal van dieren die allemaal verzorgd en geknuffeld mogen worden, zoals kippen, schapen, koeien, varkens, konijnen en poezen. De lieve lammetjes, kalfjes en jonge biggetjes hebben ook een hoog aaibaarheidsgehalte. De oude stal is omgebouwd tot een sfeervol theehuis waar je dikke boterhammen, lekkere taarten of een goede koffie kunt genieten. In het winkeltje kun je een paar boodschapjes doen, waaronder groenten uit eigen moestuin. Kinderen kunnen vrij spelen in de ‘grupstal’, slootje springen en met een roeibootje varen.

De omgeving van Aarlanderveen, Zuid-Holland

De omgeving van deze glamping in Nederland is waanzinnig mooi. Je bevindt je hier aan de Nieuwkoopse Plassen waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen, of maak een tocht over het water met een kano of fluisterbootje. Je kunt zelfs vissen langs de slootkanten en bij de buurmanege kun je ponyrijden. Bij Boerderij De Vooruitgang kunnen de kids een middagje spelen op de trampolines, racen met de skelters of dollen in de schuur. De safaritenten liggen bovendien op slechts 30 minuten van Utrecht, en ook Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Gouda zijn binnen een half uurtje te bereiken. Leuke steden voor een dagje uit.

Over BoerenBed

Wakker worden met het geloei van de koeien en fluitende vogels, koken op houtvuur, meehelpen op de boerderij, wandelen met de alpaca of tot rust komen in de hottub... Bij BoerenBed geniet je van een heerlijke getaway op de boerderij waar het je aan niets zal ontbreken. Even terug naar de natuur en een vakantie lang simpeler leven op het platteland. Meer weten over dit bijzondere glamping concept? Lees in deze blog alles over BoerenBed.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio