13 maart 2022

Wakker worden met het geloei van de koeien en fluitende vogels, koken op houtvuur, meehelpen op de boerderij, wandelen met de alpaca of tot rust komen in de hottub... Bij BoerenBed geniet je van een heerlijke getaway op de boerderij waar het je aan niets zal ontbreken. Even terug naar de natuur en een vakantie lang simpeler leven op het platteland. Over dit bijzondere en landelijke glamping concept willen we je maar al te graag meer vertellen.

"Wij hebben echt genoten van de safaritent, de locatie, de koeien die langzaam voor onze tent schuifelden, de heerlijke zelfgemaakte pizza in de oven op het erf, de gastvrijheid! Kortom echt een super gezellig weekend gehad." - Dhr de Vries over BoerenBed de Pippert

Alles over BoerenBed - Glampings.nl

“Naar bed als het vuur uitgaat, uit de veren als de haan kraait”

De verschillende BoerenBed Boerderijen

Op de verschillende boerderijen van BoerenBed trek je je terug in de natuur en ervaar je een bijzondere overnachting. Even geen WiFi, geen elektriciteit maar juist een glamping vakantie boordevol échte beleving. Hierbij staat de natuur en het leven op de boerderij centraal.

Dat er geen Wifi en elektriciteit is zien ze bij BoerenBed als de grootste luxe, je zet je notificaties even uit en de stilte aan zodat je optimaal kunt genieten van jouw boerderijvakantie. Elke dag is er een nieuw avontuur te beleven want op de boerderijen is er altijd wel iets te doen. 

Vakantie tussen de boerderijdieren 

Ga samen met de boer de schapen voeren, kijk vanaf jouw tenthuisje uit op grazende koeien, knuffel met lammetjes of ga wandelen met de alpaca. Iedere dierenliefhebber haalt hier zijn hart op en kinderen leren er tijdens een verblijf van alles over het boerenleven en de verschillende boerderijdieren. BoerenBed is een beleving voor het hele gezin: ook kun je op verschillende BoerenBed locaties de hond meenemen.

Er zijn boerderijen met alpaca’s, hondvriendelijke locaties, boerderijen vlakbij het water… de keuze uit BoerenBed boerderijen is groot door de verschillende types. Zo zijn er ook boerderijen met een melkveehouderij of juist boerderijen met paarden en pony’s en je vindt ook biologische boerderijen in het aanbod.

Boerderijdieren bij BoerenBed - Glampings.nl

Glamperen: het BoerenBed tenthuisje

“Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder elektriciteit en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit.”

BoerenBed heeft in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland prachtige boerderijen waar je slaapt in een gezellige tenthuisje. Deze zijn 45m2 groot en hebben door de fijne ligging veel privacy op de boerderij. Met 3 bedden en een grote leefruimte zijn de tenthuisjes geschikt voor 6 personen.

De tenthuisjes zijn voorzien van een privé douche en handdoeken liggen voor je klaar in de eigen badkamer. Koken doe je buiten op de barbecue of binnen op de houtkachel, die ook direct de tent verwarmt. Olielampen en kaarsen zorgen voor gezellige (sfeer)verlichting als de avond valt.

Tenthuisjes van BoerenBed - Glampings.nl

De locaties en faciliteiten van BoerenBed

Of je nu dichtbij huis wil genieten van een vakantie op de boerderij of als je het liever wat verder weg zoekt, er zijn veel verschillende locaties te vinden bij BoerenBed. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit boerderijen op een Waddeneiland in Nederland, er zijn diverse locaties in de Franse en Duitse bergen of ga voor een verblijf midden in het bos. Wat dacht je van een boerderij vakantie vlakbij de Belgische Ardennen? De locaties zijn écht kleinschalig, je leert er het boerenleven kennen en je verblijft er in ruime en comfortabele tenthuisjes.

Boerenbed locaties - Glampings.nl

Door de kleinschalige ligging van de boerderijen vind je op iedere locatie wel iets bijzonders. Omdat je op alle locaties midden in de natuur zit kun je er prachtige wandeltochten maken. Ook heeft elke BoerenBed boerderij zijn eigen faciliteiten en activiteiten. Proef de zelfgemaakte kaas bij De Kalverweide en knuffelen met de dieren in de knuffelschuur, ga zelf op pad met de trekker of ga paardrijden bij De Lange Weide en kom na een dag op het platteland tot rust in een hottub. Op veel BoerenBed locaties vind je (houtgestookte) hottubs waarin je lekker kunt ontspannen. Vanuit het warme bad kijk je uit over de weilanden, de boerderijdieren en de omliggende natuur: heerlijk! In de avonden sluit je samen de dag af rondom het kampvuur. Marshmallows roosteren, staren naar de sterren, verhalen vertellen en genieten van een drankje in de open lucht.

Benieuwd geworden naar een vakantie op de boerderij bij BoerenBed? Je boekt een weekendje weg al vanaf €335,-. Of wat dacht je van een weekverblijf in de zomer? Die boek je al vanaf €846,-! Bekijk hier het aanbod van BoerenBed.