28 juni 2021

Wil je terug naar het platteland en het knusse gevoel ervaren van kamperen op een boerderij, maar wel met extra luxe? Kom dan luxe kamperen op een BoerenBed Glamping! Lammetjes knuffelen, het platteland verkennen of ontspannen in de houten hot tub. Op een BoerenBed glamping zal het je aan niets ontbreken. Boek nu bij BoerenBed een verrassingsweekend en profiteer van een scherpe, unieke korting op je verblijf!

Over BoerenBed

BoerenBed heeft verschillende kleinschalige glampings op de boerderij. Je slaapt er in een bijzondere safaritent, die compleet voor je klaarstaat bij aankomst. De tenten hebben altijd een privé douche, heerlijk opgemaakte bedden en ook handdoeken liggen voor je klaar. Er is geen elektriciteit en geen wifi, maar dit zorgt juist voor die unieke BoerenBed beleving, echt even helemaal weg en onthaasten met het boerenleven. Er zijn olielampen en kaarsen die ‘s avonds voor licht zorgen, dit geeft meteen een heerlijke fijne sfeer aan de avonden bij de boer!

BoerenBed VerrassingsweekendBoerenBed Verrassingsweekend

Korting op jouw verblijf bij BoerenBed: Verrassingsweekend voor €240

In september en oktober profiteer je bij BoerenBed van een unieke korting op een verblijf in het weekend: van €345 voor €240! Waar je gaat slapen? Dat is een verrassing, dit hoor je één maand voor vertrek. Je zal verblijven op één van de verschillende BoerenBed locaties, ze kiezen er een voor je uit die maximaal 3 uur rijden is vanaf jouw woonplaats.

Een verrassingsweekend boeken bij BoerenBed?

  • Kies een aankomstdatum in september of oktober
  • Boek voor maar € 240 (t.w.v. € 345!)
  • Geniet van de voorpret
  • Een maand voor vertrek hoor je van ons naar welke boerderij je gaat
  • Bij aankomst staat de BoerenBed tent voor je klaar, compleet ingericht en altijd inclusief privé douche, houtkachel met hout, beddengoed en handdoeken.