Accommodatie aanmelden

BoerenBed Hoeve de Pippert - Safaritenten Gelderland

Ophemert, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 62,14
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Midden in de Betuwe vind je Hoeve de Pippert Collection. In de Uiterwaarden van de Waal zijn er meerdere mooie struin-, fiets en wandelroutes. Daarnaast is het op de Linge mogelijk om geweldige kanotochten te maken. Overnacht in de safaritenten op de boerderijglamping, die slechts op slechts een half uurtje rijden van Utrecht en op slechts anderhalf uur van Antwerpen ligt. 

De safaritenten van Hoeve de Pippert

Overnacht in een BoerenBed tent of een Heerenboeren tent. Beiden zijn geschikt voor maximaal 4 of 6 personen. Meerdere slaapvertrekken zijn aanwezig voor de ouders en kinderen. Het woon/leefgedeelte is voorzien van een keuken (waar het u aan niets zal ontbreken) en meubilair. Daarnaast zijn de tenten allen voorzien van een heuse BakBecue en kookkachel! Ideaal om op te koken maar ook tevens een goede warmtebron op de dagen dat het even wat frisser is. De Heerenboer tent is voorzien van een eigen veranda waar u tevens de mogelijkheid heeft om zelf lekker te bbq-en. Ook is deze luxe tent voorzien van een hout gestookte douche- en hottub, dus net even iets meer luxe. 

De faciliteiten van Hoeve de Pippert

Hoeve de Pippert bestaat al sinds de zestiende eeuw! De oude boerderij is in 1840 gebouwd en tegenwoordig een modern grootschalig melkveebedrijf. Met zo'n 180 koeien en 130 stuks jongvee wordt de boer graag geholpen met het voeren van de kalfjes. Naast kalfjes voeren is er op De Pippert genoeg ruimte om lekker te ravotten of het geit en het paard te aaien. Naast de boerderij ligt het Mariabos, waar spannende ontdekkingstochten en hutten gemaakt kunnen worden. En is het wat slechter weer? Dan vermaken ze zich prima in de Slingerschuur. Deel 's avonds spannende verhalen met elkaar rond het kampvuur in de groepstent, die vrij te gebruiken is. Op het gebied van eten is er veel te beleven bij Hoeve de Pippert: ze produceren hier namelijk hun eigen kaas, verse melk en je kunt wijnproeven bij de buren!

De omgeving van Ophemert, Gelderland

Hoeve de Pippert Collection bevindt zich in de Betuwe streek: de één kent het gebied vooral van de witte bloesem, de ander van het Tielse fruitbaasje Flipje en sommigen denken meteen aan Appelpop! Een veelzijdig gebied waar cultuurhistorie, nostalgie, waterrecreatie en bruisende festivals hand in hand gaan. Wil je liever stadse allure? Slenter dan eens op je gemak door historische plaatsen als Tiel of Culemborg en laat je verrassen door het hoogwaardige aanbod van winkels, restaurants en terrassen. Kortom: De Betuwe bruist het hele jaar door! Daarnaast ligt Kasteel Ophemert tegenover De Pippert. De lanen en wandelpaden rond het kasteel en landgoed zijn het ontdekken waard. De boer neemt je graag mee met de tractor en kar op een Boeren Buutenrit door de omgeving. Deze eindigt in het natuurgebied de Steendert met een kleine picknick. Zo zie en leer je nog eens wat over dit bijzondere stukje Nederland!

Bijzonderheden 

Bij Hoeve de Pippert worde olielampjes en de kachel voor je aangestoken als en kun je een Boeren Soeppaket van het land proberen tegen een kleine betaling. Maak een heerlijke soep vol verse producten en gebruik een heuse Heksenketel! 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio