Accommodatie aanmelden

Weekendje weg met kinderen Nederland

Wil je een weekendje weg met kinderen in Nederland? Dan heb je keuze uit tal van leuke bestemmingen. Breng je weekendje weg door in de natuur, aan het strand, bij een leuke stad, een dierentuin of een gaaf pretpark. Maak het avontuur compleet door te overnachten in een bijzondere accommodatie op een glamping.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Weekendje weg met kinderen Nederland

Zin in een origineel weekendje weg met kinderen in Nederland? Dan heb je meer mogelijkheden dan je misschien denkt. Natuurlijk kun je verblijven op een bekend vakantiepark of in een hotel ,maar nog leuker is een bijzondere overnachting op een unieke plek. Beleef samen met de kinderen een avontuur in een safaritent bij de boer op de boerderij. Natuurlijk mogen de kids de boer een handje helpen. Of slaap in een tipi zoals de indianen, in een boomhut in het bos of een zigeunerwagen op wielen. Verblijf in de natuur, aan het strand, dicht bij een leuke stad of misschien wel een pretpark, en je hebt ook een leuke omgeving om te ontdekken.

Ga er lekker tussenuit met de kids in Nederland

Ga er lekker tussenuit met de kids in Nederland en ontdek samen een nieuwe omgeving. Als je kiest voor een kindervakantie aan zee in Zeeland, Noord- of Zuid-Holland, heb je kilometers aan strand om over te wandelen, dan kun je zandkastelen bouwen en in het water spetteren. Slaap in een huisje in het bos op de Veluwe, het Dwingelderveld of de Sallandse Heuvelrug en probeer wilde dieren te spotten. Je kunt ook slapen bij de boer in Friesland, Gelderland en Brabant en zelf beleven hoe het leven op de boerderij is. Een kindercamping of vakantiepark met een zwembad, animatie, sport en spel is natuurlijk sowieso een succes.

Weekend weg met de kids in Nederland? Kies voor glamping

Voor een uniek weekend weg met de kids in Nederland, kies je voor glamping. Glamping is de samentrekking van ‘glamorous camping’, luxe kamperen dus. Ideaal voor families met kinderen. Je accommodatie staat namelijk al klaar bij aankomst, je hoeft alleen maar even je eigen spulletjes uit te pakken. De accommodatie kan een safaritent of lodgetent zijn, of nog bijzonderder in de vorm van een boomhut, een Pod, een wijnvat of woonboot. Je kunt met de kinderen glamping beleven in alle provincies én zelfs de Waddeneilanden. Ga samen op avontuur.

Vier een weekendje weg met kinderen in Nederland op een glamping en geniet van een heerlijk verblijf!