Accommodatie aanmelden

Glamping met jonge kinderen

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met kids

Luxe kamperen met kids op een ‘glamorous camping’, ofwel ‘glamping’? Natuurlijk! Jong en oud geniet van het comfort en de luxe van een safaritent of lodgetent. En het maakt de vakantie uiteraard ook onvergetelijk. Zo zijn er aparte slaapkamers voor de volwassenen en kinderen, een badkamer met douche en toilet, een compacte maar complete keuken en natuurlijk een woongedeelte. Buiten geniet je ’s avonds overigens ook nog van een privéterras met een glaasje wijn en een goed boek.

Er zijn genoeg plekken in Nederland en Europa waar je vakantie kunt vieren met kinderen op een glamping. Zo’n kindercamping of familiecamping heeft dan vaak ook veel faciliteiten die speciaal op kinderen zijn gericht. Denk bijvoorbeeld aan een animatieteam, sport- en spelvelden, speeltuinen, allerlei leuk activiteiten om de kids bezig te houden, of zelfs een heus waterpark. Je hebt zelf ook nog de keuze of je voor kleinschalig of een groot vakantiepark gaat.

Luxe kamperen met kids in Europa

Vakantie vieren op een glamping met kinderen, waar je kunt kamperen in grote safaritenten of lodgetenten voor het hele gezin, wordt een gegarandeerd succes. Op de kindvriendelijke glamping zullen kinderen en jongeren zich geen moment vervelen. Vriendjes en vriendinnetjes zijn zo gemaakt, in het zwembad, bij de bar of in de jeugdclub. En er valt in de omgeving vaak ook genoeg te ontdekken en te beleven. 

Een vakantie met kinderen wordt pas echt leuk op een glamping. Kinderen vermaken zichzelf, en de ouders kunnen lekker ontspannen. Zo’n luxe tent huren is dan echt een uitkomst; je hoeft alleen maar je koffer mee te nemen en je kan er zo intrekken. Geen gestoei met haringen en lekkende luchtbedden. Iedereen slaapt binnen op comfortabele bedden in een gezellig grote tent. Boek snel je volgende vakantie op een glamping met kids!