Accommodatie aanmelden

Bijzondere overnachtingen

Ben je op zoek naar bijzondere overnachtingen in Europa? Kijk dan niet verder want hier vindt je alles wat je wilt weten en zoekt! De veelzijdigheid van Europa geeft namelijk tal van mogelijkheden om een bijzonder weekendje weg te beleven. Kies eens voor wat anders dan een standaard huisje op een vakantiepark. De bijzondere accommodaties zijn voorzien van alle gemakken, zodat je in alle luxe eens echt origineel kunt overnachten.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een bijzondere glamping in Europa

Waar de meeste campings gaan voor standaard staanplaatsen, huisjes of stacaravans, zijn er gelukkig ook genoeg mogelijkheden als je wat meer luxe en originaliteit wilt. De verschillende glampings door heel Europa bieden je een luxueus en uniek weekendje weg. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit verschillende yurts, boomhutten, tipi’s of dome’s en heb je zelfs de mogelijkheid om in een wijnvat te slapen.

Doordat deze mooie overnachtingsmogelijkheden door heel Europa worden aangeboden, zit er voor iedereen wel iets bij. Ga je voor een echte uniek ervaring, dan kun je echt bijzonder slapen in een levensgrote peer die aan een boom hangt. Dit worden gegarandeerd ervaringen om nooit meer te vergeten.

Originele overnachten op een glamping in Europa

Het grote voordeel van Europa is dat er voldoende mogelijkheden zijn. Of je nou liever een sportieve vakantie in de bergen of natuur hebt, of van een relaxvakantie aan het water geniet, of dat je voorkeur ligt bij een vakantie vol van historie, cultuur en shoppen, in Europa heb je alle mogelijkheden. Vrijwel alle plekken in Europa zijn met de auto en het vliegtuig bereikbaar, wat ervoor zorgt dat tevens de glamping locaties met unieke en bijzondere overnachtingen gemakkelijk te ontdekken zijn.

Dus ben je op zoek naar een echte unieke ervaring en wil je afstappen van het slapen in een standaard, hotel, appartement, caravan of tent; dan is luxe en bijzonder Glampen in Europa echt iets voor jou! De vele unieke glamping mogelijkheden geven iedere reiziger de mogelijkheid om de vakantie op zijn of haar manier af te stemmen. Dus boek snel je vakantie, pak je spullen en ga voor een bijzondere vakantie in Europa.