Accommodatie aanmelden

Glamping met z'n tweeën

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met z’n tweeën

Gezellig met z’n tweeën romantisch kamperen, of gewoon met een leuke vriend of vriendin een weekje ergens overnachten. Een hotel is zo onpersoonlijk – waarom niet kamperen op een ‘glamping’? Met een ‘glamorous camping’ verblijf je namelijk wel in de buitenlucht maar slaap je wel op een heerlijk bed in een luxe accommodatie. Een echte win-win. Jouw volledig ingerichte accommodatie biedt je alle luxe en comfort die je thuis ook gewend bent.

Jouw accommodatie is bijvoorbeeld een safaritent of lodgetent met vaak twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een keuken met kookpitten, een koelkast en alle benodigdheden, en een woon- en eetgedeelte. Buiten is er ook nog een eigen terras om van het weer of de zwoele avond te genieten. Zo beleef je dus wel een echte camping-ervaring, maar hoef je niet in te leveren op comfort.  

Romantisch kamperen als stel of op pad met een goede vriend(in)

Boek een romantische vakantie op een mooie glamping, of misschien een gezellige moeder en dochter weekend, of vader en zoon weekend. Op de veelal kleinschalige campings geniet je van de rust en de natuur om je heen en kan je je vakantie invullen hoe jij het wilt. Misschien laten jij en je vriend of vriendin je wel verwennen met wellness-behandelingen, of maken vader en zoon er een avontuurlijke of sportieve vakantie van. 

Het is echt gezellig kamperen op een glamping met z’n tweeën – even weg van alles dagelijkse stress, misschien wel een vakantie zonder kinderen, en echt even puur genieten van elkaar. Denk ook aan rustiek kamperen op een natuurcamping in een bosrijke omgeving, of verblijf op een van de vele zogenaamde charmecampings waar je veel privacy hebt en persoonlijke aandacht kunt verwachten van het beheer. Romantisch glamperen op een luxe camping wordt zo een ervaring om niet snel te vergeten.