Accommodatie aanmelden

Glamping bij een meer

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping bij een meer

Wat is nou heerlijker dan kamperen op een camping aan het water? Luxe kamperen natuurlijk! Glamperen, ‘glamorous kamperen’, is een luxe alternatief op het gebied van kampeervakanties, en dan verblijf je natuurlijk op een zogenaamde glamping. Het leuke van glamperen is dat je wel echt dat kampeergevoel behoudt, maar net wat meer luxe en comfort ervaart. Zo ben je dus in de buitenlucht, aan het water, maar slaap je op bijvoorbeeld een boxspring in je luxe tent.

Op de glamping verblijf je bijvoorbeeld in een ruime safaritent of lodgetent, groot genoeg voor het hele gezin. Het heeft veelal twee aparte slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een keuken met kookpitten en alle benodigdheden, en een woon- en eetgedeelte. Buiten geniet je van de zomerzon of de zwoele avond op eigen terras met meubilair. Zo’n tent is echt een compleet andere ervaring, leuk voor jong en oud!

Luxe kamperen aan het water

Boek je een glamping bij een meer dan ben je verzekerd van uren plezier in en aan het water. Lekker spelen op het strandje, zwemmen in het water, of natuurlijk gewoon lekker zonnen. Op veel glampings kan je een waterfiets, kano of bootje huren om te gaan varen. Is het een vismeer, dan kan je zelfs nog een hengel uitgooien en lekker vissen. Afhankelijk van de locatie kan het zijn dat je een vispas nodig hebt.

Er zijn in binnen- en buitenland leuke glampings bij een meer te vinden. Een camping aan een meer, en dan specifiek een zwemmeer, is natuurlijk ontzettend leuk voor de kinderen, en de volwassenen. De veelal kleinschalige glampings zijn daarmee ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Omgeven door de natuur puur ontspannen aan een natuurlijk water, waar kinderen snel leuke vriendjes en vriendinnetjes maken – dat maakt een onvergetelijke vakantie.