Accommodatie aanmelden

Glamping voor groepen

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping voor groepen

Luxe kamperen met een grote groep vrienden of familie: gezellig samen in een groepsverblijf op een mooie plek. Als je een vriendenweekend, familieweekend of bedrijfsuitje aan het organiseren bent, duik dan ook eens in het nieuwe kampeerfenomeen ‘glamping voor groepen’. Op een glamorous camping verblijf je in een luxe groepsaccommodatie die van alle gemakken én comfort is voorzien. Zo ervaar je toch nog de charme van het kamperen in de buitenlucht, maar dan bijvoorbeeld in een ruime tent. 

Op een groepscamping kunnen vaak groepen van 8 tot meer dan 50 personen in één of meerdere luxe accommodaties verblijven. Zo kunnen er afhankelijk van de grootte van de groep, safaritenten of lodgetenten worden gehuurd. Met comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet, een keuken met alle benodigdheden en een woongedeelte heb je werkelijk alle luxe die je je kunt wensen.  

Luxe kamperen met een grote groep

Groepskamperen wordt echt heel gezellig; middenin de natuur op een mooie locatie,  waar je heerlijk kunt ontspannen maar toch ook samen allerlei activiteiten kunt ondernemen. En activiteiten zijn er vaak genoeg; wandel- en fietsroutes, de omgeving verkennen, maar ook allerlei sport- en spelfaciliteiten op de glamping accommodatie zelf.

Het is nu veel gemakkelijker om een luxe accommodatie voor groepen te vinden. Met de opkomst van het ‘glamperen’ neemt het aantal groepsverblijven of terreinen die voor groepen kunnen worden gehuurd ook steeds meer toe. Vaak kunnen er voor groepen ook allerlei arrangementen worden geregeld, zoals vaartochten of wandeltochten door de natuur. Zo kun je je groepsvakantie op basis van de wensen en behoeften van de groep een leuke invulling geven.