Accommodatie aanmelden

Logeren bij de boer Nederland

Wil je kennismaken met het idyllische plattelandsleven? Dan is logeren bij de boer in Nederland het perfecte plan! Hier help je de boer met het verzorgen van de dieren, ontbijt je met vers gelegde eieren en verblijf je in een luxe tenthuisje. Je waant je in de mooie en afwisselende natuur van Nederland en komt even volledig tot rust. Ontdek het snel bij Glamping op een boerderij in Nederland.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping op een boerderij Nederland

Door de hoeveelheid boerderijen in Nederland, is Nederland de uitgelegen plek voor een BoerenBed vakantie. Van het Noorden van Nederland tot helemaal in het zuiden in Limburg. Aan de kust van Zeeland of op een van de schiereilanden, door het hele land vind je de leukste BoerenBed locaties. Er is voor ieder wat wils en iedere boerderij is bijzonder. Bij sommige boerderijen staat je tenthuisje op een unieke plek tussen de dieren of midden in de natuur. Zo slaap je in Zeeland bijvoorbeeld tussen de Zeeuwse klei. De ene boerderij heeft misschien wel veel bijzondere dieren waarmee je kennis kunt maken en de ander ligt weer dicht bij de mooiste plekjes. Slaap in de buurt van prachtige natuur, bij meren om in te zwemmen, en naast de groenste bossen om door te wandelen. Je vindt het allemaal in ons kleine kikkerlandj. Je gaat hoe dan ook een geweldige glamping vakantie beleven met het hele gezin, een groep vrienden of misschien wel met z’n tweeën.

Logeren bij de boer Nederland

Even echt disconnecten van de snelheid waarin we leven, een digitale detox en genieten van het simpelere leven midden in de natuur. Dat is hoe een verblijf bij BoerenBed zal zijn. Slaap in een luxe tenthuisje met alle benodigheden voor een fijne glamping vakantie. In het tenthuisje is het niet mogelijk om je digitale apparaten op te laden, dus laat je gedachten vertragen en geniet van de rust en stilte. BoerenBed heeft aan alles gedacht. In de keuken staat alles wat je nodig hebt. Van potten en pannen tot bestek en zelfs een kaasschaaf, eierdopjes en een melkopschuimer. Zo maak je de lekkerste maaltijden inclusief heerlijke koffie. Op de koudere dagen geniet je van de warmte van de kaarsen en de houtkachel waar je ’s ochtends ook op kunt koken.

Hoe ziet zo’n dag bij BoerenBed er nu eigenlijk uit? Je wordt wakker door het gekraai van de haan en ontwaakt in het groen met de ochtendzon op je gezicht. Misschien maak je een fijne ochtendwandeling of raap je verse eitjes bij de kippen voor je ontbijt. Na het heerlijke ontbijtje is er genoeg te beleven en roept de beestenboel! Je kunt de dieren voeren, aaien en sommige boerderijen hebben zelfs een knuffelschuur. Ook kun je helpen met de dagelijkse taken van de boer, zoals het melken van de koeien. ’s Avonds geniet je van een heerlijke maaltijd. Verzamel zelf de ingrediënten en maak het klaar op de buitenkoker of op de houtkachel. Maak een boerenpizza die je zelf belegt en rolt, en bak hem in de steenoven. Na het eten kom je gezellig samen bij het kampvuur of speel je spelletjes bij het kaarslicht. Sommige BoerenBed boerderijen hebben zelfs tenthuisjes met een hottub voor de ultieme ontspanning!