Accommodatie aanmelden

FarmCamps Fleur Stables

Oudesluis, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Ontbijtservice
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 64,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Kom met het hele gezin het echte boerderijleven ontdekken op FarmCamps Fleur Stables in Oudesluis! Kinderen leren hier spelenderwijs alles over de boerderijdieren.

De accommodatie
De Camping en paardenpension Fleur Stables in Oudesluis is een pensionstal waar zo'n 50 paarden en pony's worden verzorgd door boer Jan en boerin Amanda. Naast de paarden en pony’s lopen er op de boerderij ook heel veel andere dieren zoals: Schapen, geiten, konijnen, poezen, kippen en de boerderij hond. Alle dieren vinden het heerlijk om vertroeteld te worden door de gasten. Ook mag je boer Jan meehelpen in de paardenstallen, meerijden op de tractor of zelf een ritje op een pony maken.

De faciliteiten
FarmCamps Fleur Stables heeft een mooi en gezellig kampeerveld met 9 stoere safaritenten. De Safaritenten staan speels opgesteld om iedere gast voldoende privacy te gunnen en iedere tent een eigen uitzicht te geven. De ene tent kijkt uit over een slootje, de andere tent over de omliggende weilanden. FarmCamps Fleur Stables ligt erg afgeschermd en is omgeven door bomen, hierdoor is het een ideale plek voor kleintjes die in alle vrijheid kunnen spelen en het boerenerf kunnen ontdekken.

De omgeving
Op de camping is altijd wel iets leuks te beleven en te ontdekken, elk seizoen brengt iets nieuws met zich mee. Wil je een duik nemen in de zee, of lekker zonnebaden? Op zo'n 10 kilometer afstand van de camping vind je het strand van Callantsoog. Verder is er een zwembad, klimvallei, attractiepark en dierenpark in de buurt. Ook kun je er zeehonden spotten, wadlopen of een bezoekje brengen aan Fort Kijkduin of het Tulpenmuseum.

Extra voorzieningen
Geen zin om zelf te koken? Geniet dan aan de tent van een kakelvers boeren ontbijtje of een Boeren BBQ pakket. Op deze glamping locatie kun je ook boten huren en paardrijlessen volgen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio